, Πέμπτη
22 Φεβρουαρίου 2024

Τέλος ο Τζέρεμι Κλάρκσον…

LONDON, UNITED KINGDOM - MARCH 16: Jeremy Clarkson seen leaving his West London home on March 16, 2015 in London, England. (Photo by Neil Mockford/Alex Huckle/GC Images)

Η εκπομπή «The Grand Tour» της Amazon σταματάει, με τους Κλάρκσον, Χάμοντ και Μέι να βάζουν τέλος στη δοκιμή αυτοκινήτων τηλεοπτικά.

Μετά από 34 χρόνια στις τηλεοπτικές δοκιμές αυτοκινήτων, ο Τζέρεμι Κλάρκσον αποφάσισε να σταματήσει από του χρόνου, όντας πια 63 χρονών.

Αυτό σημαίνει πως αρκετοί οπαδοί του αυτοκινήτου και λάτρεις των εκπομπών του θα απογοητευτούν όταν μάθουν πως δεν βλέπουν πια το επιτυχημένο τρίδυμο στην τηλεόραση. 

Η Amazon δε σκοπεύει να σταματήσει εντελώς τις εκπομπές αυτοκινήτο και θα προσπαθήσει να εξαργυρώσει την επιτυχία του «The Grand Tour» σε κάτι νέο. Ταυτόχρονα, ο Κλάρκσον θα συνεχίσει στην πλατφόρμα, καθώς έχει και την εκπομπή «Clarkson’s Farm».

Όσον αφορά το τρίδυμο των ΚλάρκσονΧάμοντ και Μέι, ξεκίνησε να συνεργάζεται το 2003και μέχρι το 2015 που υπήρχε και προβαλλόταν το «Top Gear», είχαν κάνει την εκπομπή την πιο επιτυχημένη στην ιστορία του ειδικού Τύπου.

Για χάρη των φανατικών που δεν ήθελαν να χαθεί η εκπομπή, αλλά και επειδή είχαν ακόμα το πάθος, οι Χάμοντ, Μέι και Κλάρκσον μετέφεραν το ίδιο πνεύμα στο «The Grand Tour», απλά με μία ελαφρώς διαφορετική μορφή.ο «The Grand Tour» δεν έφτασε ποτέ τα ασύλληπτα επίπεδα προβολής και λατρείας του «Top Gear», αλλά αποτελούσε και πάλι μία από τις καλύτερες εκπομπές της Amazon.