, Τρίτη
25 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Δ. Χαλκηδόνος: Νέα συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τις εμπόλεμες περιοχές της Ουκρανίας

Νέα δράση συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για τις εμπόλεμες περιοχές της Ουκρανίας υλοποιεί ο Δήμος Χαλκηδόνος και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας, στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής εκστρατείας που διοργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανθρωπιστική δράση μπορούν να προσφέρουν φάρμακα, υγειονομικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης από τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 έως τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022, από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.

Η συγκέντρωση του υλικού θα γίνεται στα τρία δημοτικά καταστήματα του Αγίου Αθανασίου, των Κουφαλίων και της Χαλκηδόνας.

Λίστα ειδών
Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, κουτιά πρώτων βοηθειών, οινόπνευμα, φυσιολογικοί οροί)
Είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, κ.ά)
Βρεφικές τροφές και παιδικά γάλατα
Είδη ατομικής υγιεινής
Γάλατα και τρόφιμα μακράς διαρκείας
Κονσέρβες
Δημητριακά, παξιμάδια

Να σημειωθεί ότι η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας θα γίνει σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και το Προξενείο της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.