Ξεκινούν τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και συνεχίζονται την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, κατά τις ώρες 07:00π.μ. έως τις 19:00μ.μ., οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο Δενδροποτάμου, και συγκεκριμένα από τη διασταύρωσή της με την οδό Καραολή & Δημητρίου έως τη διασταύρωση με την οδό 28ης Οκτωβρίου, στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου.
Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου “Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου” και κατά τη διάρκειά τους θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες ωστόσο αφορούν μόνο την κατάληψη του οδοστρώματος.
Συγκεκριμένα:
- Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα γίνεται αποκλεισμός μίας λωρίδας κυκλοφορίας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος με τη βοήθεια σημαιοφόρων.
- Σε λειτουργία θα είναι οι διασταυρώσεις της Λεωφόρου Δενδροποτάμου με την οδό Καραολή & Δημητρίου & την οδό 28ης Οκτωβρίου. Επίσης ανοιχτή θα παραμείνει η έξοδος της οδού Ζαΐμη, ενώ όλα οι υπόλοιποι οδοί που εκβάλλουν στη Λεωφόρο Δενδροποτάμου θα μετατραπούν σε αδιέξοδα.
- Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Δενδροποτάμου κατά μήκος της ζώνης των εργασιών.
- Δεν θα γίνει εκτροπή των λεωφορειακών γραμμών που διέρχονται από την οδό και τα λεωφορεία θα εκτελούν όλες τις στάσεις που βρίσκονται στις διαδρομές τους.



