, Τετάρτη
22 Μαρτίου 2023

Δ. Πυλαίας – Χορτιάτη: Εργαστήριο εξοικείωσης με την πλατφόρμα gov.gr

Ένα πρωτότυπο εργαστήριο εξοικείωσης με την πλατφόρμα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης gov.gr διοργανώνει το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη.

Σκοπός του εργαστηρίου που έχει τίτλο «Let’s GOV: Υπεύθυνη Δήλωση– Εξουσιοδότηση» είναι να εξοικειωθούν οι πολίτες με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας και να είναι σε θέση να εκδώσουν και να αποστείλουν μία υπεύθυνη δήλωση ή εξουσιοδότηση μέσω του gov.gr.

Το εργαστήριο περιλαμβάνει δίωρη συνάντηση και απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες κατοίκους του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και η συμμετοχή θα είναι δωρεάν. Για τις συμμετοχές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και οι επιλαχόντες θα κληθούν σε επόμενο εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί σε δεύτερο χρόνο. Στόχος του προγράμματος είναι να υπάρχει επαναληψιμότητα και να εμπλουτιστεί με νέες θεματικές.

Οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να πάρουν πληροφορίες και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη (Αγίου Χριστοφόρου 1, 55535 Πυλαία, κτίριο Β΄ ΚΑΠΗ Πυλαίας) έως την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

Ιnfo για δήλωση συμμετοχής:

Τηλέφωνο: 2310 909216, εσωτ. 1

Εmail [email protected]