, Πέμπτη
22 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Θεσσαλονίκης: Οι «διαρροές» για τους αντιδημάρχους και το τελικό «οκ» για το σχηματισμό της νέας διοίκησης Αγγελούδη

Την επόμενη εβδομάδα, ενδεχομένως και προς το τέλος της, θα ανακοινωθούν επίσημα από το νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη.

Οι θέσεις ευθύνης που θα αναλάβουν όλοι οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του. Μπορεί κάποια ονόματα να έχουν διαρρεύσει εδώ και καιρό στον Τύπο, ωστόσο η κάθε θέση κλείνει οριστικά με το τελικό «ok» του δημάρχου. Με τις επίσημες ανακοινώσεις για τα χαρτοφυλάκια που θα αναλάβουν οι αιρετοί, ως αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι, μπαίνει στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός για την ανάληψη των καθηκόντων της καινούργιας διοίκησης.

Στο μεταξύ, ο κ.Αγγελούδης συνεχίζει τις ενημερώσεις επάνω σε όλους τους τομείς των καθημερινών ζητημάτων της πόλης, θέλοντας να μη χαθεί λεπτό από την 1η Ιανουαρίου 2024 που θα καθίσει επίσημα στην καρέκλα του δημάρχου. Τον προβληματίζουν τα οικονομικά δεδομένα του δήμου, όπως επίσης τι θα γίνει με την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού για το 2024, που θα φέρει προς ψήφιση, μέσα στον Δεκέμβριο, η απελθούσα διοίκηση Ζέρβα.

Υπενθυμίζεται πως η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης έχει οριστεί για την Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο δημαρχιακό μέγαρο, ενώ η πενταετής θητεία ξεκινά με τη «βούλα» για όλους τους νέους δημάρχους από την πρώτη μέρα του καινούργιου χρόνου