, Δευτέρα
30 Ιανουαρίου 2023

Εύοσμος: Η 25ης Μαρτίου ασφαλτοστρώνεται μετά από… δεκάδες χρόνια – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ασφαλτόστρωση της 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο μετά από δεκάδες χρόνια εγκατάλειψης και πολλαπλών τροχαίων. Σήμερα θα εκτελεστούν εργασίες από την οδό Μακεδονομάχων έως την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Κατά την εκτέλεση των έργων θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού 25ης Μαρτίου. Συνέπεια των ανωτέρω μετατρέπονται σε αδιέξοδα τα τμήματα των οδών που συμβάλλουν στην ζώνη των έργων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στα οδικά τμήματα (αδιέξοδα) θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών. Η κίνηση των οχημάτων στις οδούς Μουσών, Μαιάνδρου, Νυμφαίου, Σμύρνης, Μακεδονομάχων, Ολυμπιάδος, Εθν. Αντίστασης, Παπάγου Αγ. Κων/νου & Ιθάκης θα διεξάγεται κανονικά.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται όπου επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό 25ης Μαρτίου κατά μήκος της ζώνης των εργασιών.

Η εκτροπή των λεωφορειακών γραμμών θα γίνει ως εξής: Από την οδό 25ης Μαρτίου, στο ανωτέρω τμήμα, διέρχονται οι διαδρομές των αστικών λεωφορειακών γραμμών Νο 18, 21 και 32Α. Λόγω των εργασιών πρόκειται να γίνει ολικός αποκλεισμός και ως εκ τούτου, εκτροπές ως εξής: Γραμμή Νο 18: μετάβαση – επιστροφή μέσω της οδού Μ. Αλεξάνδρου. Γραμμή Νο 32Α: μετάβαση – επιστροφή μέσω της οδού Αντ. Τρίτση.