, Τετάρτη
29 Νοεμβρίου 2023

Για μια Περιφέρεια με αναπτυξιακό αποτύπωμα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο της πόλης. Απόφοιτος τμήματος Marketing το 2003, Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων το 2008 και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση το 2011. Εργάζομαι στο τραπεζικό κλάδο από το 2004 έως και σήμερα. Εκπροσωπώ τον σύλλογο εργαζομένων της τράπεζας σε τοπικό επίπεδο από το 2012. Παντρεμένος με ένα παιδί.

Γράφει ο Άρης Κουτσαμπασόπουλος

Αποδέχθηκα την πρόσκληση του Χρήστου Παπαστεργίου να συμμετέχω ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη παράταξη «Πράξεις για τη Μακεδονία» με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό

Προτεραιότητες και κύριο μέλημα για τη περιφέρεια μας οι θέσεις μας για μια Θεσσαλονίκη με ολοένα και πιο ισχυρό αναπτυξιακό αποτύπωμα, δημιουργίας θέσεων εργασίας με βάση τη καινοτομία και αύξησης του εισοδήματος των πολιτών της.

Υποδομές που θα βελτιώνουν τη καθημερινότητα και την εμπειρία τόσο των πολιτών όσο των επισκεπτών της.

Προβολή και αξιοποίηση της πολιτιστικής της κληρονομιάς.

Ενίσχυση της έρευνας σε πανεπιστημιακό επίπεδο μέσω απορρόφησης πόρων για τη παραγωγή απτών αποτελεσμάτων για τη καθημερινότητα.

Καταμέτρηση των ευαίσθητων περιοχών λόγω κλιματικής αλλαγής, εκπόνηση καταρτισμένων μελετών από ειδικούς για την αντιμετώπιση και θωράκιση της γεωγραφικης περιοχής.

Ενέργειες για την ανάδειξη τοπικών προϊόντων και τοπικών παραγωγών λόγω και της τοποθεσίας της περιοχής αλλά και της διασύνδεσης με γειτονικά κράτη.

Για όλα αυτά και με καθαρό βλέμμα απέναντι σας , μακρυά από δεσμεύσεις και βαρίδια, ζητώ τη στήριξη σας σε εμένα προσωπικά αλλά και στη παράταξη μας για να δώσουμε στη περιφέρεια της κεντρικής Μακεδονίας τη θέση που της αξίζει.

  • Ο Αρης Κουτσαμπασόπουλος είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Πράξεις για τη Μακεδονία» του Χρήστου Παπαστεργίου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA