06:07, Κυριακή
02 Οκτωβρίου 2022

Κορδελιό: Άρχισαν οι ηλεκτρονικές προεγγραφές για το 4ο τουρνουά Beach Volley

Ξεκίνησαν οι προεγγραφες για το 4ο Beach Volley που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Πεζόδρομου Εθνικής Αντιστάσεως στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Η διαδικασία των ηλεκτρονικών προεγγραφών ξεκίνησε και ολοκληρώνεται στις 29 Αυγούστου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο σύνδεσμο: https://tinyurl.com/2xzwz98a

Το 4ο Τουρνουά BeachVolleyMixed 2X2, η μεγαλύτερη καλοκαιρινή γιορτή του αθλητισμού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, “ανοίγει πανιά” και επιστρέφει δυναμικά μετά από δύο χρόνια απαγορεύσεων, σε μια ξεχωριστή διοργάνωση που αναμένεται προσφέρει και φέτος ένα συναρπαστικό θέαμα.

Η ολοκλήρωσή των εγγραφών θα γίνει στις 30, 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου με δύο τρόπους: 1. Κατάθεση Υπεύθυνης Δήλωσης και από τα δύο μέλη της ομάδας στο Γρ. Αθλητισμού στο Δημοτικό Γυμναστήριο (Κολοκοτρώνη 43, Εύοσμος), ώρες: 10:00 – 14:00, τηλ.: 2310 700082, 2310 705442 ή 2. Ηλεκτρονική υποβολή ΥΔ και από τα δύο μέλη μέσω www.gov.gr (Υπεύθυνη Δήλωση GOV.GR).

Από την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου το αμφιθέατρο του Πεζόδρομου Εθνικής Αντιστάσεως στο Ελευθέριο Κορδελιό μετατρέπεται σε “παραλία”, στο πλαίσιο των τριήμερων αγώνων που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Αθλητισμού & Νέας Γενιάς δια του Τμήματος Διαχείρισης Αθλητικών Χώρων και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ελευθερίου Κορδελιού και τις Ακαδημίες Βόλεϊ Όλυμπος Κορδελιού, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους αγαπούν το beachvolley να συμμετέχουν σε μια δραστηριότητα αθλητικής αναψυχής.