06:27, Δευτέρα
27 Ιουνίου 2022

Νοτοπούλου: Να σταματήσουν τις μεθοδεύσεις κατά των ομάδων της πόλης μας

Η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, με αφορμή την έφεση που κατατέθηκε για την άδεια του Άρη από τον προϊστάμενο της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, Βασίλη Σαράκη τόνισε πως πρέπει ” να σταματήσουν τις μεθοδεύσεις κατά των ομάδων της πόλης μας, του ΑΡΗ εν προκειμένω”.

Αναλυτικά η δήλωσή της Κατερίνας Νοτοπούλου:

Το πνεύμα του νομοθέτη δεν είναι η ελεύθερη ερμηνεία των κανόνων με επιλεκτική εφαρμογή άρθρων και ποινών, αλλά η εξασφάλιση των συμφερόντων των εργαζόμενων -αθλητών και μη-.

Η οικονομική καταστροφή μιας ΠΑΕ μέσω ερμηνευτικής προσέγγισης μιας διάταξης βλάπτει και προσβάλλει το ποδοσφαιρικό προϊόν και σίγουρα δεν προστατεύει εργαζόμενους -νυν και πρώην-.

Πέραν τούτου δημιουργεί στο φίλαθλο κοινό υποψίες για ανισονομία, που ενισχύεται από το γεγονός ότι προηγήθηκε και έτερη απόφαση της επιτροπής της ΕΠΟ κατά της ιδιας ΠΑΕ που κατέπεσε στο ευρωπαϊκό δικαστήριο. Τα επίσημα όργανα και οι φορείς, οφείλουν να λαμβάνουν υπόψη τους τις πρότερες αποφάσεις τους.

Ο Άρης Θεσσαλονίκης, πέτυχε μια σπουδαία αθλητική επιτυχία χωρίς… αστερίσκους!

Καλούμε την Κυβέρνηση και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να πάρουν επιτέλους θέση και να σταματήσουν τις μεθοδεύσεις κατα των ομάδων της πόλης μας, του ΑΡΗ εν προκειμένω.

Άδικα «χτυπήματα» κάτω από τη μέση, θα μας βρίσκουν πάντα τους Θεσσαλονικεις απέναντι ενωμένους για να διεκδικήσουμε όσα έχουν κατακτηθεί μέσα στα γήπεδα από τις ομάδες της πολης μας.

Ου γαρ το ισχυρον της φωνής, αλλά το πολύ του δικαίου…

Ο αθλητισμός ως υψηλό ιδανικό και ιδεώδες, διδάσκει πως όλοι οι αγώνες παίζονται και κερδίζονται εντός των γραμμών.