, Δευτέρα
04 Δεκεμβρίου 2023

Ο Γιώργος Λίλτσης «οργώνει» το Δήμο Παύλου Μελά και στέλνει μήνυμα «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ»

Άνοιξαν τις πόρτες τους μετά το εκλογικό κέντρο της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Λίλτση στη Σταυρούπολη εκείνα της Πολίχνης (Αγνώστου Στρατιώτη 53, απέναντι από “Μασούτη”) και της Ευκαρπίας (25ης Μαρτίου 39).

Καθημερινά στελέχη και υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι στις τρεις ενότητες του δήμου Παύλου Μελά υποδέχονται υποστηρικτές και ψηφοφόρους στα εκλογικά κέντρα για να τους ενημερώσουν για τις προτάσεις και το πρόγραμμα της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ».

Σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο Παύλου Μελά, Γιώργο Λίλτση πρόκειται για ένα κοστολογημένο και μελετημένο πρόγραμμα που εστιάζει στις γειτονιές και αναπτύσσεται πάνω σε επτά άξονες. Όπως εξηγεί ο υποψήφιος δήμαρχος το πρόγραμμα συνδιαμορφώθηκε με τους πολίτες κατά τη διάρκεια των επαφών και των συναντήσεων που είχε ο ίδιος και οι συνεργάτες του στις περιοδείες στις γειτονιές του δήμου.

Εξάλλου, κεντρικό σύνθημα της υποψηφιότητας Λίλτση στις εκλογές της 8ης και 15ης Οκτωβρίου είναι «Με τους πολίτες, για τους πολίτες»! Σημειώνεται πως η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ήδη προετοιμάζει την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Γιώργου Λίλτση στις 6 Οκτωβρίου 2023 στην πλατεία Αλέξανδρου Υψηλάντη στη Σταυρούπολη.