, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Οι πρώτες δηλώσεις του Στ. Αγγελούδη μετά την ανάληψη της προεδρίας του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

EUROKINISSI

O Στέλιος Αγγελούδης είναι ο νέος Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και στη πρώτη του δήλωση τόνισε την ανάγκη ύπαρξης τουριστική πολιτικής με στόχο την ενδυνάμωση της αγοράς και την καλυτέρευση του βιωτικού επιπέδου της Θεσσαλονικέων.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Αγγελούδη:

«Ο Τουρισμός αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στα οποία θα πρέπει να επενδύσουμε ώστε να προωθήσουμε την αναπτυξιακή προοπτική της Θεσσαλονίκης.

Στις αυξανόμενες προκλήσεις και απαιτήσεις μιας διαρκώς εξελισσόμενης αγοράς οφείλουμε να δώσουμε πειστικές απαντήσεις, προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης μας και υπηρετώντας το αγαθό της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης.

Κάνουμε συντεταγμένα το επόμενο βήμα με στόχο την υλοποίηση μιας δομημένης στρατηγικής, ενός οδικού χάρτη, που έχει ως απόλυτο προαπαιτούμενο την αγαστή συνεργασία μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Απευθύνω κάλεσμα ενότητας και συνεργασίας προς όλους τους εμπλεκόμενους στον Τουρισμό φορείς, τους ζητώ να προτάξουμε τα όσα μας ενώνουν προς όφελος της πόλης, να ανταποκριθούμε στις ευθύνες που μας αναλογούν, να χαράξουμε από κοινού και να εφαρμόσουμε μια ολοκληρωμένη τουριστική πολιτική για τη βελτίωση του βιωτικού επιπέδου των πολιτών και την ενίσχυση της αγοράς εργασίας.

Θέλω να ευχαριστήσω τη Βούλα Πατουλίδου για το έργο και την προσφορά της. Η παραγωγική της θητεία είναι η βάση πάνω στην οποία θα οικοδομήσουμε την επόμενη ημέρα.

Φιλοδοξούμε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης να εξελιχθεί σε βραχίονα εξωστρέφειας της πόλης, προσβλέποντας στη διαμόρφωση συνεργειών και συμπράξεων που με σχέδιο, συνέπεια και αποφασιστικότητα θα ενισχύσουν την τουριστική ταυτότητα της πόλης, θα την καταστήσουν σημείο αναφοράς και -ακόμη πιο- αγαπημένο προορισμό».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.