, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Π. Τσακίρης: Ζητάω από τους δημότες του Ωραιοκάστρου ανανέωση της εμπιστοσύνης στις εκλογές

Να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους προς την παράταξη και το πρόσωπό του, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, ζήτησε από τους δημότες του Ωραιοκάστρου ο δήμαρχος, Παντελής Τσακίρης. 

Στη διάρκεια συνάντησης που είχε με δημοσιογράφους, ο κ.Τσακίρης έκανε έναν απολογισμό του έργου του δηλώνοντας ικανοποιημένος από όσα πέτυχε στην τρέχουσα θητεία δεδομένων των δυσκολιών που κλήθηκε να αντιμετωπίσει εξαιτίας της απλής αναλογικής και της πανδημίας του κορονοϊού. 

«Ήταν δύσκολη θητεία», παραδέχτηκε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου προσθέτοντας ωστόσο πως είναι σε εξέλιξη 40 έργα σε όλες τις δημοτικές ενότητες, ενώ μειώθηκαν τα δημοτικά τέλη. 

Όσον αφορά τα επόμενα προεκλογικά βήματα, ο κ.Τσακίρης στις αρχές Απριλίου σχεδιάζει να προχωρήσει σε μεγάλη, ανοιχτή, εκδήλωση απολογισμού του έργου του όπου θα ανακοινώσει και τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα στελεχώσουν το συνδυασμό του. Το πρόγραμμα της παράταξης -που άλλαξε όνομα και από «Πρωταγωνιστές Ξανά» μετονομάζεται σε «Ανθρώπων Έργα»- θα είναι έτοιμο στα τέλη Ιουνίου.

Ερωτηθείς για την υποψηφιότητα του Πέτρου Αταμιάν, τον οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην κάλπη, ο κ.Τσακίρης είπε: «Ο Πέτρος είναι φίλος, θεώρησε ότι μπορεί να καταθέσει μια διαφορετική αυτοδιοικητική πρόταση. Είμαστε εδώ για να την ακούσουμε, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.