02:14, Πέμπτη
11 Αυγούστου 2022

Παραδοσιακές γεύσεις, χρώματα και μελωδίες «πλημμύρισαν» το Ωραιόκαστρο

Παραδοσιακές γεύσεις από όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ωραιοκάστρου παρουσιάστηκαν συνοδεία μουσικής και έκθεσης ζωγραφικής χθες το βράδυ στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου σε μια πρωτότυπη εκδήλωση που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Δεκάδες πολίτες συμμετείχαν στην εκδήλωση «Γειτονιές του Ωραιοκάστρου, γεύσεις, χρώματα, μελωδίες», που διοργάνωσαν ο Δήμος Ωραιοκάστρου και ο Σύλλογος Γυναικών Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη», και είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να γευτούν παραδοσιακά πιάτα από κάθε γωνιά του Δήμου.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη», Άννα Ραφαηλίδου.

Συνεχάρησαν τις γυναίκες από τις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας, καθώς επίσης και του Ι.Ν. Κοίμησης Θεοτόκου Ωραιοκάστρου, που με μεράκι, αγνά υλικά και αγάπη ετοίμασαν λαχταριστά και νόστιμα παραδοσιακά πιάτα, τις ζωγράφους και μέλη της «Αρίστης», που παρουσίασαν έργα τους και τα μέλη της Ορχήστρας του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, που συνόδευσαν μουσικά την εκδήλωση.