, Τετάρτη
22 Μαρτίου 2023

ΠΑΣΟΚ: Σε δεύτερη μοίρα η Αυτοδιοίκηση

Καμία διάθεση εμπλοκής στις μάχες της αυτοδιοίκησης δεν έχει η Χαριλάου Τρικούπη και ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης πριν από την πρώτη κάλπη των εθνικών εκλογών. Ο στόχος είναι το μεγάλο διψήφιο ποσοστό στην κάλπη της απλής αναλογικής που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του κινήματος.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ

Έτσι λοιπόν είτε στον δήμο Θεσσαλονίκης, είτε σε άλλους δήμους όπου οι υποψήφιοι από τον χώρο της Κεντροαριστεράς είναι περισσότεροι του ενός, η «γραμμή» της Τρικούπη τους παροτρύνει να κάνουν τις κινήσεις τους, να ανακοινώσουν τους συνδυασμούς τους και να δείξουν την δυναμική τους.

Από κει και πέρα η Επιτροπή Διαβούλευσης ολοκληρώνει τις επόμενες ημέρες τον αρχικό γύρο των επαφών της με τη Νομαρχιακή Επιτροπή να οργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου.

Ο προγραμματισμός

Στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης υπολογίζοντας τις πρώτες κάλπες στις 2 Απριλίου μπαίνουν σε προεκλογικούς ρυθμούς καταγράφοντας για αρχή τους εκλογικούς αντιπροσώπους.

Στις 4 Φεβρουαρίου θα γίνει επίσκεψη σε χώρους νοσοκομείων με αφορμή την Ημέρα κατά του Καρκίνου. Οι δράσεις θα γίνουν σε συνεργασία με τον τομέα Εθελοντισμού.

Δύο μέρες μετά θα πραγματοποιηθεί η κοπή Βασιλόπιτας της Νομαρχιακής σε καφέ στο κέντρο της πόλης.  Για τις πρώτες μέρες του Μαρτίου προγραμματίζεται η εκδήλωση για την Υγεία.

Προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης αποτελεί η ενεργοποίηση νέων ανθρώπων. Ο υπεύθυνος του τομέα, Θανάσης Δέλλιος θα εισηγηθεί πλάνο δράσης.  Παράλληλα ξεκινάει προγραμματισμός για κιόσκια, περίπτερα κλπ από κάθε Δημοτική Οργάνωση. Στόχος η ύπαρξη εκλογικού καταστήματος στο κέντρο της πόλης και παρουσία σε όλους τους Δήμους.

Έγινε κάλεσμα στις Συντονιστικές να προχωρήσουν άμεσα σε σχεδιασμό δράσεων με έμφαση στις εξορμήσεις, την επαφή με τους συμπολίτες μας και τις πολλές και μικρές συναντήσεις.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA