03:56, Δευτέρα
15 Αυγούστου 2022

Σε τροχιά ανάπτυξης ο Δήμος Καλαμαριάς

Στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας αποβλέπει ο Δήμος Καλαμαριάς με τον Δήμαρχο, Γιάννη Δαρδαμανέλη, να υπογράφει σύμφωνο συνεργασίας με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουρισμού & Ναυτιλίας και του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος, Ιωάννη Μανδρίνο.

«Ο Δήμος Καλαμαριάς έχει βγει δυναμικά στο προσκήνιο, γίνεται πια εξωστρεφής δίνοντας έμφαση στην διεθνή προβολή της πόλης ως τουριστικό προορισμό, αναπτύσσοντας μία σειρά δράσεων, που ως απώτερο σκοπό έχουν την ανάπτυξή της σε όλα τα επίπεδα», τόνισε ο κ. Δαρδαμανέλης.

Οι συνεργαζόμενοι φορείς θα προχωρήσουν στην ανταλλαγή πληροφοριών όσον αφορά  σε επιχειρηματικά, εκπαιδευτικά, και γενικότερα οικονομικά θέματα, ενώ θα διοργανώσουν συναντήσεις, εκθέσεις, ημερίδες και κάθε τύπου ενέργειες, που σκοπό έχουν την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των μελών τους. Ο Δήμος Καλαμαριάς μπορεί να ενταχθεί σε προγράμματα και δράσεις που θα ενισχύσουν την αμοιβαία συνεργασία και θα αναδείξουν την πολυπολιτισμική ταυτότητα της πόλης.

Στην υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας παρόντες ήταν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων, Βάσω Νικελέττου, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος και Ειδικός Γραμματέας Ανάπτυξης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουρισμού & Ναυτιλίας, Παναγιώτης Καρδάρας και ο Τομεάρχης Υπεύθυνος Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Σ.Ε.Ε, Αλέξανδρος Μανδρίνος.