, Σάββατο
22 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Στ. Αγγελούδης για πρωτάθλημα: Και οι δύο ομάδες στάθηκαν αντάξιες της ιστορίας τους-Οι φίλαθλοι στήριξαν το αθλητικό ιδεώδες (Video)

Ολονύκτιοι και ξέφρενοι ήταν οι πανηγυρισμοί στη Θεσσαλονίκη για τον πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ.

Σε Λευκό Πύργο και Τούμπα η νύχτα έγινε μέρα για την ιστορική νίκη.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, έκανε λόγο για μία πολύ όμορφη μέρα, αφιερωμένη στη Θεσσαλονίκη.

Μία όμορφη μέρα, γιατί, όπως είπε, ” ο ΠΑΟΚ, η ιστορική ομάδα της πόλης, πήρε το πρωτάθλημα, γιατί ήταν το πιο δίκαιο πρωτάθλημα που έστεψε πρωταθλήτρια την ιστορική ομάδα της πόλης, γιατί και οι δύο ομάδες στάθηκαν αντάξιες της ιστορίας τους και οι φίλαθλοι στήριξαν το αθλητικό ιδεώδες”.

“Χθες παρακολούθησα μέχρι τα χαράματα, γιατί η πλειοψηφία των πολιτών ήταν στον δρόμο πανηγυρίζοντας, αισθάνομαι πολύ όμορφα πρώτα ως άνθρωπος του αθλητισμού και όχι ως δήμαρχος, γιατί είδα τον ΠΑΟΚ να παίρνει το πρωτάθλημα, τους φίλους του Άρη να έχουν μία απόλυτα όμορφη συμπεριφορά και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν με σωστό τρόπο και να χαίρονται τις επιδόσεις της ομάδας τους…ήταν υπερβολές τα όσα γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες, πρέπει να τις αφήσουμε στο παρελθόν”, κατέληξε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο εδώ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.