, Δευτέρα
27 Μαρτίου 2023

Στ. Καλαφάτης: Λειτουργούμε ως μία ομάδα με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των πολιτών

Τους εργαζόμενους, για την εργατικότητα και την αποδοτικότητά τους, ευχαρίστησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Τομέα Μακεδονίας Θράκης, του Υπουργείου Εσωτερικών, που έγινε στο Διοικητήριο.

«Στην περίοδο των δύο τελευταίων χρόνων, πρώτα εσείς, εργαζόμενες και εργαζόμενοι του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών, εργαστήκατε και εργαστήκαμε για να προσθέσουμε στις αρμοδιότητές μας, ειδικά σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης. Είχαμε άριστη συνεργασία με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου προς όφελος των πολιτών. Όπως άριστη ήταν και η συνεργασία μας με τους συναδέλφους άλλων υπουργείων. Σας ευχαριστώ όλους γι΄αυτό. Λειτουργούμε ως μία ομάδα, συνοδοιπόροι σε αυτόν τον κοινό σκοπό», τόνισε .

Παρέστησαν η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου και η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Γεωργία Βαλατσού, καθώς και οι Πρόεδροι των εποπτευόμενων φορέων, της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης Τάσος Τζήκας, της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, Κυριάκος Λουφάκης, της ΕΥΑΘ Α.Ε. Άγις Παπαδόπουλος, της ΕΥΑΘ Παγίων, Γεώργιος Ιωαννίδης και ο Γενικός Διευθυντής του ΚΕΔΑΚ, Ηλίας Περτζινίδης.