, Πέμπτη
21 Σεπτεμβρίου 2023

Στο πλευρό του Κ. Μανδαλιανού ο πρωταθλητής ελληνορωμαϊκής πάλης Δ. Τσεκερίδης

Στο πλευρό του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού τάσσεται ο πρωταθλητής Ελληνορωμαϊκής πάλης Δημήτρης Τσεκερίδης ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Επίσης, ο Δημήτρης Τσεκερίδης είναι προπονητής του ΠΑΟΚ αλλά και επί 12 χρόνια πρωταθλητής Ελληνορωμαϊκής πάλης. Την είδηση έκανε γνωστή ο δήμαρχος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Αναλυτικά όσα έγραψε δήμαρχος:

Στον πολιτικό στίβο τα εμπόδια και οι αντιστάσεις που συναντά κανείς στην προσπάθεια του να αλλάξει πράγματα είναι μεγάλες. Το μυστικό για να φτάσεις να δεις το όραμα σου να υλοποιείται είναι η σκληρή δουλειά, η στρατηγική και η μαχητικότητα.

Όλα τα παραπάνω τα διαθέτει σε περίσσευμα ο πρωταθλητής της ελληνορωμαϊκής, Δημήτρης Τσεκερίδης, ο οποίος εμπιστεύεται την παράταξη μας, για να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη, πιο λειτουργική, πιο σύγχρονη.

Ο Δημήτρης είναι 29 ετών, αθλητής του ΠΑΟΚ και πρωταθλητής Ελλάδας στην ελληνορωμαϊκή πάλη επί 12 χρόνια. Στη σπουδαία αθλητική του καριέρα, έχει ένα χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ το 2014 και ένα ακόμη χάλκινο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα το 2018, ενώ η πλούσια διαδρομή του περιλαμβάνει πολλές ακόμα διακρίσεις σε διασυλλογικούς αγώνες.

Παράλληλα, με την αθλητική του καριέρα ασχολείται με την προπονητική, στην οποία έχει αποκτήσει πτυχίο Γ’ κατηγορίας. Έχει πτυχίο φύλαξης αρχαιολογικών χώρων από ΙΕΚ και μιλά άπταιστα Αγγλικά.

Φύσει και θέσει ενεργός πολίτης έχει λάβει εκπαίδευση καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και διάσωσης από φωτιά και σεισμό.

Δημήτρη σε καλωσορίζω στη «ΝΕΑ ΠΝΟΗ». Τα επιτεύγματα σου στον αθλητισμό, η εμπειρία σου σε υψηλό επίπεδο και η προσήλωσή σου στο στόχο, είναι από τα κομμάτια που συμπληρώνουν το παζλ των ανθρώπων της παράταξης μας για να συνεχίσουμε να οδηγούμε την πόλη μας στο δρόμο της δημιουργίας και της ανάπτυξης.