, Δευτέρα
04 Δεκεμβρίου 2023

Συνάντηση Παπαθανάση-Κυρίζογλου για το νέο κολυμβητικό συγκρότημα στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Με αντικείμενο της συζήτησης την προώθηση των διαδικασιών δημοπράτησης και εκτέλεσης του έργου κατασκευής νέου, βιοκλιματικού κολυμβητικού συγκροτήματος στο πρώην στρατόπεδο Μέγας Αλέξανδρος πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης συνάντηση μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νικόλαου Παπαθανάση και του δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Λάζαρου Κυρίζογλου.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν και ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα,  βουλευτης της Β’ Θεσσαλονίκης Θεοφάνης Παππάς, ο προέδρους του ΤΕΕ/ΤΚΜ Γεώργιου Τσακούμη και της διευθύντριας των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Αικατερίνης Φωτέα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος του δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η συζήτηση, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα.

Το έργο θα κατασκευαστεί με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, ενώ, σύμφωνα με τον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, «θα είναι το μοναδικό πλήρες και λειτουργικό κολυμβητικό συγκρότημα της πόλης στο οποίο θα μπορούν να διεξαχθούν διεθνείς αγώνες και πρόκειται να εξυπηρετήσει όχι μόνον τις ανάγκες του δήμου αλλά όλης της Δυτικής Θεσσαλονίκης»