, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Αυτοψία Στ. Αγγελούδη στις παρεμβάσεις της Δημητρίου Γούναρη – «Ο ιστορικός δρόμος έπρεπε να αποκατασταθεί» (ΦΩΤΟ+Video)

Στη Δημητρίου Γούναρη όπου έχουν ξεκινήσει παρεμβάσεις στο πλακόστρωτο βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, προκειμένου να επιθεωρήσει τις εργασίες και να ενημερωθεί για την εξέλιξή τους.

Μαζί με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας, Πρόδρομο Νικηφορίδη, ο κ. Αγγελούδης βρέθηκε στο σημείο και τόνισε ότι πρόκειται για αναγκαίες παρεμβάσεις, καθώς πρόκειται για μια οδό πολυσύχναστη τόσο από κατοίκους όσο και από επισκέπτες της περιοχής.

«Αυτός ο ιστορικός δρόμος, αυτός ο δρόμος που δέχεται επισκέπτες και τουριστικά φορτία έπρεπε να αποκατασταθεί. Ήταν πολλές οι πλευρές και τα σημεία στα οποία υπήρχαν προβλήματα. Οι κάτοικοι σε πολλές περιπτώσεις ενημέρωναν τον δήμο ότι έχουν πέσει και έχουν χτυπήσει από τα προβλήματα που είχε όλο το οδόστρωμα. Για αυτό το λόγο είπαμε ότι όταν αναλάβουμε, από τις πρώτες παρεμβάσεις που θα κάνουμε ήταν να αποκαταστήσουμε τη Δημητρίου Γούναρη. Το είχαμε σχεδιάσει με τον κ. Νικηφορίδη», ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος.

Μετά την αποπεράτωση των έργων στη Δημητρίου Γούναρη, σειρά έχει και η πλατεία Αριστοτέλους. Οι εργασίες στη Δημητρίου Γούναρη θα γίνουν επί μέρους και σε όλο το μήκος της οδού και θα διαρκέσουν περί τις 20-30 μέρες, με τον δήμαρχο να τονίζει πως «η παράκληση και η κατεύθυνση προς τον ανάδοχο ήταν το συντομότερο δυνατόν να τελειώσουν».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.