, Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Μπαράζ επαφών Μ. Μπεκίρη με δημάρχους της πόλης – «Στόχος η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών»

Συνεχίζονται οι επαφές του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μιχάλη Μπεκίρη, με εκπροσώπους αρχών και φορέων της Βορείου Ελλάδος.

facebook sharing button

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Διευθυντής συνομίλησε μεταξύ άλλων με τους Δημάρχους, Κορδελιού – Ευόσμου Ελευθέριο Αλεξανδρίδη, Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά, Παύλου Μελά Ασλανίδη Δημήτρη. Παράλληλα υποδέχθηκε στο γραφείο του τους Δημάρχους Νεαπόλεως – Συκεών Σίμο Δανιηλίδη, Θερμαϊκού Θεόδωρο Τζέκο, Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου και Θέρμης Θόδωρο Παπαδόπουλο.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων εκφράστηκε η από κοινού πρόθεση για συνεργασία σε θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης με στόχο αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Από την πλευρά του ο Διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του ρόλου του πρώτου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησής στα θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα και την ανάπτυξη των κοινωνιών και μετέφερε τη πρόθεση της κυβέρνησης για ακόμη μεγαλύτερή στήριξη του θεσμού.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.