, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: «Ευ Αγωνίζεσθαι» από τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Οι φίλαθλοι όλων των ομάδων της Θεσσαλονίκης αλλά και από ολόκληρη τη χώρα είναι πάντοτε ευπρόσδεκτοι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Πεποίθησή μας είναι ότι η παρουσία φιλάθλων και των δύο αντίπαλων ομάδων σε κάθε γήπεδο, όταν η συμπεριφορά τους κινείται σε κόσμια πλαίσια, δίνει ιδιαίτερο «χρώμα» και ευνοεί τον υγιή ανταγωνισμό.

Αναφορικά με τον επικείμενο αγώνα μεταξύ του Αίαντα Ευόσμου και του Ηρακλή, ο οποίος θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο «Βούλα Πατουλίδου» και το θέμα που προέκυψε με την απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων και των δύο ομάδων σε αυτό, ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου δε φέρει καμία ευθύνη. 

Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, για να ενισχύσει τους αθλητικούς συλλόγους του τόπου μας, τους παραχωρεί γήπεδα, την ευθύνη χρήσης των οποίων έχουν αποκλειστικά οι ομάδες που προπονούνται και δίνουν αγώνες σε αυτά. Αυτό ακριβώς έκανε με τον αθλητικό σύλλογο Αίαντα Ευόσμου, στον οποίο παραχώρησε το κλειστό γήπεδο «Βούλα Πατουλίδου», με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις και η ομάδα έχει απολύτως την ευθύνη για τη χρήση του. Το ότι ο Αίαντας Ευόσμου επέλεξε την είσοδο φιλάθλων σε άλλους αγώνες της ομάδας στο γήπεδο και απαγορεύει τώρα την παρουσία φιλάθλων του Ηρακλή, είναι δική του επιλογή και ευθύνη.

Τα γήπεδα διατίθενται για να δίνουν αγώνες οι αθλητές και να τους απολαμβάνουν οι φίλαθλοι. Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου θα είναι πάντοτε υποστηρικτής του φίλαθλου πνεύματος και θα έχει ως στόχευση την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, όπου διεξάγεται κάθε άθλημα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.