, Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Η ασφάλεια των πολιτών στο επίκεντρο συνάντησης του Δ. Ασλανίδη με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο δημαρχείο Παύλου Μελά ο δήμαρχος Δημήτρης Ασλανίδης.

«Το ζήτημα της ασφάλειας και της εμπέδωσης ενός τέτοιου αισθήματος στην τοπική κοινωνία είναι σημαντικό. Η μείωση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας είναι βασική παράμετρος της ποιότητας ζωής στον δήμο μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ασλανίδης.

Επιπρόσθετα, συζητήθηκαν πιθανοί τρόποι ενίσχυσης των συνεργειών αλλά και δράσεις ενημερωτικού χαρακτήρα που θα κατευθύνουν κατοίκους και δημότες και θα διασφαλίσουν την ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας. Επίσης, στη συνάντηση συζητήθηκε η πραγματοποίηση ημερίδων και εκδηλώσεων αλλά και η εγκαθίδρυση ενός άμεσου διαύλου επικοινωνίας.

«Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θα μας βρουν συμμάχους σε κάθε δίκαιο αίτημά τους καθώς είναι βασικός πυλώνας της ασφάλειας και η δυνατότητα να κάνουν καλά την δουλειά τους μας αφορά όλους» συμπλήρωσε ο δήμαρχος Παύλου Μελά.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας, Πολιτικής Προστασίας και Ασφάλειας, Σταύρος Φέτκος, ενώ από την Ένωση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δ.Σ, Ιωάννης Ψαρογιάννης,  ο Β’ αντιπρόεδρος, Χαράλαμπος Μουρατίδης, ο ταμίας, Εμμανουήλ Μπάμπαλης και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Σταύρος Κουκουφίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.