Σε δηλώσεις προχώρησε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη για την χιονόπτωση που πλήττει περιοχές του δήμου του: «Το χιόνι μας βρήκε έτοιμους, είμαστε σε επιφυλακή από το μεσημέρι, αυτή τη στιγμή χιονίζει δυνατά σε Ασβεστοχωρί, Χορτιάτη, Εξοχή και Φίλυρο, και ρίχνει χιονόνερο στο Πανόραμα»
«23 εκχιονιστικά οχήματα, συνολικά 30 με αλλά βοηθητικά οχήματα βρίσκονται στους δρόμους, και όλη η δύναμη του δήμου. Στόχο μας είναι οι κεντρικές αρτηρίες, βλέπετε όλα τα λεωφορεία κινούνται κανονικά και τα οχήματα, και το νοσοκομείο Παπανικολάου έχουμε μέριμνα. Είμαστε συνηθισμένοι. Είμαστε ανοικτά 24ωρες το 24ωρο. Όλοι οι αντιδήμαρχοι μου είναι σε επιφυλακή , στους δρόμους μέχρι το πρωί.Θα είμαστε δίπλα σε όλους τους δημότες.»
Ο Δήμαρχος διαβεβαιωσε πως οι χώροι του δημαρχείου θα είναι συνεχώς ανοικτοί για όλους τους δημότες και ότι θ βρίσκονται σε επιφυλακή μέχρι να παύσουν τα έντονα καιρρικα φαινόμενα. Κλείνοντας, τόνισε, πως αύριο Κυριακή είναι μια καλή ευκαιρία για όλους να επισκεφθούν το Χορτιάτη και να χαρούν το χιόνι όχι όμως τα προβλήματα που δημιουργεί.





