, Τρίτη
25 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Εργασίες αναβάθμισης πάρκων και δημόσιων χώρων στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες αναβάθμισης πάρκων και δημόσιων χώρων από τις αντιδημαρχίες Καθημερινότητας, Πολιτικής Προστασίας και Υποδομών και Περιβάλλοντος και Πρασίνου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, με στόχο να αλλάξει η εικόνα τους.

«Με διαρκείς παρεμβάσεις κερδίζουμε τη μάχη της καθημερινότητας στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα, με μικρότερες ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις, κερδίζουμε τη μάχη της καθημερινότητας στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου», αναφέρει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης σε μήνυμα του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

« Με διαρκείς παρεμβάσεις κερδίζουμε τη μάχη της καθημερινότητας στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα, με μικρότερες ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις, κερδίζουμε τη μάχη της καθημερινότητας στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Μία μάχη διαρκή, στην οποία έχουν ριχτεί από την πρώτη στιγμή, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, όλες οι αρμόδιες αντιδημαρχίες, οι υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι στο δήμο μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συνεργασία της αντιδημαρχίας Καθημερινότητας, Πολιτικής Προστασίας και Υποδομών με την αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου, με στόχο την αναβάθμιση και τον καλλωπισμό πάρκων και δημοσίων χώρων, όπως το Υπαίθριο Θέατρο Ελευθερίου Κορδελιού. Ήδη οι υπηρεσίες του δήμου μας προχωρούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου τα παρτέρια και συνολικά ο χώρος να αλλάξουν εικόνα, να αναβαθμιστούν και να παραδοθούν στην τοπική κοινωνία και τους συνδημότες μας.

Ο αγώνας δίνεται σε κάθε γωνιά του δήμου μας, σε κάθε γειτονιά, αλλά και σε κεντρικά σημεία, όπως η πλατεία Ευόσμου, όπου αποκαταστάθηκε η λειτουργία του σιντριβανιού, μετά τις απαιτούμενες παρεμβάσεις για την επισκευή και τη συντήρησή του. Αντίστοιχες εργασίες πραγματοποιήθηκαν και στο σιντριβάνι επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, στο Ελευθέριο Κορδελιό, το οποίο επίσης υπολειτουργούσε και παρουσίαζε εικόνα εγκατάλειψης το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η βελτίωση της καθημερινότητας στον Δήμο μας αποτελεί την πρώτη προτεραιότητά μας. Σε αυτήν τη μάχη δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις. Είμαστε αποφασισμένοι να την κερδίσουμε, ώστε αυτά που μέχρι πρότινος φάνταζαν δύσκολα ή ακόμη και ακατόρθωτα, να θεωρούνται, πλέον, αυτονόητα»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.