, Δευτέρα
27 Μαΐου 2024

search icon search icon

Δ. Θεσσαλονίκης: Με σκυθρωπό πρόσωπο ο Ζέρβας παραδέχθηκε την σαρωτική ήττα του από τον Αγγελούδη (Video)

Εξαντλημένος από την μάχη με τον συνυποψήφιό του, Στέλιο Αγγελούδη, παρουσιάστηκε λίγο μετά τις 20.00 στο εκλογικό του κέντρο ο πλέον πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Παραθέτοντας ένα χαρούμενο προσωπείο μπροστά στις κάμερες αναφέρθηκε στην πορεία του ως δήμαρχος της πόλης και απηύθυνε συγχαρητήρια στον νικητή Στέλιο Αγγελούδη.

«Σε όλη μου την πορεία ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, είχα γνώμονα την εξέλιξη της πόλης. Εξέλιξη πολιτική, κοινωνική, αναπτυξιακή. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε φυγομάχησα. Ούτε ακόμα κι όταν έπρεπε να πάρω προσωπικό κόστος. Η πόλη με τίμησε γι’ αυτό, εκλεγοντας με Δήμαρχο πριν από τέσσερα χρόνια. Τέσσερα χρόνια μετά, είμαι περήφανος, διότι μέσα σε ένα εξαιρετικά ασταθές περιβάλλον που ναρκωθετήθηκε από την απλή αναλογική, η Θεσσαλονίκη είναι όρθια και με σημαντικές προοπτικές», τόνισε αρχικά ο πρώην τοπάρχης.

«Η σημερινή κρίση των πολιτών είναι πλήρως σεβαστή. Δεν είμαι πολιτικός, για να κινούμαι με βάση τον πολιτικό χρόνο, αλλά ένας πολίτης ανάμεσα σε ίσους που τον εμπιστευτήκατε να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για μια σύγχρονη και ευρωπαϊκή Θεσσαλονίκη. Κι αυτό ακριβώς έκανα», συμπλήρωσε.

«Συγχαρητήρια στον νέο δήμαρχο, Στέλιο Αγγελούδη. Είμαι περήφανος που δεν θα αρχίσει την προσπάθεια του από το μηδέν. Να πιάσει το νήμα από εκεί που το αφήσαμε και να προχωρήσει όλα τα έργα της καθημερινότητας. Κάναμε πολλή δουλειά και δεν πρέπει να πάει χαμένη», είπε με πικρία ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Ευχαριστώ από την καρδιά μου την μητέρα μου, τις αδελφές μου, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές και τους ανθρώπους του ψηφοδελτίου. Θα είμαι στη διάθεσή του νέου δημάρχου, για οτιδήποτε χρειαστεί. Η Θεσσαλονίκη πάνω από όλα».

Στο εκλογικό κέντρο έδωσαν το «παρών» οι βουλευτές της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης και Δημήτρης Κούβελας, όπως επίσης και ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.