, Παρασκευή
12 Απριλίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση εμπορικού συλλόγου Κορδελιού – Ευόσμου με τον ΟΑΣΘ για την αύξηση των δρομολογίων

Με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Κωνσταντίνο Ταγγίρη και τον διευθυντή κίνησης του Οργανισμού Συμεών Παπαδόπουλο είχε συνάντηση ο εμπορικός σύλλογος Κορδελιού – Ευόσμου (ΕΜΣΕΚ) για την αύξηση των δρομολογίων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ήδη επετεύχθη αύξηση του στόλου των γραμμών 32, 34 και 21 με έξι λεωφορεία και από τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να φανούν τα αποτελέσματα, με μέγιστο χρόνο αναμονής 15-20 λεπτά». Παράλληλα προσθέτει πως «η συνάντηση έρχεται ως αποτέλεσμα της συνάντησης του ΕΜΣΕΚ με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα τον Σεπτέμβριο του 2022 όπου τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν την περιοχή τους Ευόσμου και του Κορδελιού».

Επίσης, ο ΕΜΣΕΚ κατέθεσε προτάσεις στον ΟΑΣΘ βελτιστοποίησης της εξυπηρέτησης της περιοχής από τις αστικές συγκοινωνίες, με τις κυριότερες να αφορούν την εξυπηρέτηση της περιοχής Άνωθεν Περιφερειακού.

Παράλληλα, συζητήθηκε η μεταφορά του τέρματος των λεωφορείων, τη δημιουργία νέων στάσεων και εκσυγχρονισμος αυτών, την αύξηση δρομολογίων και τη μείωση του χρόνου αναμονής.

Τον ΕΜΣΕΚ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Κώστας Βασιλειάδης και ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Γιάννης Σούλας, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο Θοδωρής Μητράκας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.