, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Τρία νέα υπαίθρια γυμναστήρια στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης ετοίμασε ο Δήμος

Πανέτοιμα να υποδεχθούν τους πολίτες είναι τα τρία νέα υπαίθρια γυμναστήρια, τα οποία διαμόρφωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Εξοπλισμένα με όργανα ειδικών προδιαγραφών, κατάλληλα για εξωτερικούς χώρους, αυτά τα νέα ανοιχτά αθλητικά πάρκα γειτονιάς έχουν διαμορφωθεί στις περιοχές της Β΄ και της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας καθώς και στη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας.

«Κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης έχει ελεύθερη πρόσβαση στα υπαίθρια γυμναστήρια. Χωρίς χρονικούς περιορισμούς μπορεί να γυμνάζεται στη γειτονιά του δωρεάν και με ασφάλεια», ανέφερε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Νίκος Ζεϊμπέκης.

Συγκεκριμένα, τα νέα υπαίθρια γυμναστήρια διαμορφώθηκαν στο πάρκο της οδού Πολυδώρου δίπλα από τα τείχη, στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, σε χώρο στην οδό Γαβριήλ Βασιλειάδη, στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα, καθώς και στο πάρκο στο τέρμα της οδού Χαρ. Τρικούπη, στη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας.

Με τους τρεις νέους χώρους καθεμία από τις δημοτικές κοινότητες του Δήμου Θεσσαλονίκης αποκτά το δικό της υπαίθριο γυμναστήριο, καθώς ήδη αντίστοιχα αθλητικά πάρκα λειτουργούν στο πάρκο της ΧΑΝΘ, στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα, στην πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού, στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα, όπως και στη νέα παραλία –στην αρχή της Μαρίας Κάλλας- και στο αθλητικό πάρκο Γαλαξία, στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.