21:47, Τετάρτη
06 Ιουλίου 2022

Zημιές σε δρόμους της Καλαμαριάς μετά από εργασίες άφησε η ΕΥΑΘ – Ο δήμαρχος ζήτα αποκατάσταση του οδικού δικτύου

Mε κλίμα καλής διάθεσης και συνεννόησης έγινε η συνάντηση του Δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη με τα στελέχη της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Δαρδαμανέλης παρουσίασε την εικόνα των δρόμων της Καλαμαριάς, μετά από τις εργασίες που πραγματοποιεί η Εταιρία και ζήτησε η αποκατάστασή τους να γίνεται άμεσα και αποτελεσματικά.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της ΕΥΑΘ δεσμεύτηκαν ότι στο εξής θα ακολουθηθούν όλες οι σωστές διαδικασίες, η αποκατάσταση του οδοστρώματος θα γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας.

«Η συνάντηση αυτή καλώς έγινε γιατί μπήκανε τα θεμέλια μιας καλής συνεργασία, η οποία θα βασίζεται πάνω απ’ όλα στον σεβασμό προς τον πολίτη», δήλωσε ο κ.Δαρδαμανέλης.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ναταλία Παντελίδου, με την διευθύντρια της υπηρεσίας της, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας, ενώ την ΕΥΑΘ εκπροσώπησαν ο Διευθύνων Σύμβουλο της Εταιρίας, Άνθιμος Αμανατίδης, ο Δ/ντής Δικτύων Αποχέτευσης, Χρήστος Τραγανός και η Προϊσταμένη Ύδρευσης Ανατολικού και Κεντρικού Τομέα, Μαρίνα Καϊρακτοπούλου.