, Σάββατο
24 Φεβρουαρίου 2024

Χριστουγεννιάτικη δωρεά από την DYNAME και το brand της KIDDOBOO

Η DYNAME κατασκευάστρια του αγαπημένου παιδικού brand KIDDOBOO υποστηρίζει δυναμικά τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες σε συνεργασία με τον παραολυμπιονίκη αθλητή Αντώνη Τσαπατάκη.

Η DYNAME, ελληνική εταιρεία με ειδίκευση στην ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων τεχνολογίας για παιδιά, και το brand της, KIDDOBOO, πραγματοποίησαν δωρεά 25 tablet σε παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Η Λάμψη». Ο σύλλογος στηρίζει παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, παρέχοντάς τους ηθική και συναισθηματική υποστήριξη, καθώς και υλική βοήθεια.

Τα tablet που προσφέρθηκαν ανήκουν στην KIDDOBOO, ένα ελληνικό brand που παρέχει προϊόντα τεχνολογίας αποκλειστικά για παιδιά, προσφέροντας εκπαιδευτικό περιεχόμενο σε μορφή εφαρμογών στα ελληνικά για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού. Οι εφαρμογές αυτές δημιουργούν ένα ενδιαφέρον περιβάλλον παιχνιδιού, με στόχο να ενθαρρύνουν τα παιδιά να αποκτήσουν γνώσεις σε διάφορα θεματικά πεδία, ενώ παίζουν.

Τα tablet παραδόθηκαν στα γραφεία του συλλόγου Λάμψη από τον παραολυμπιονίκη αθλητή Αντώνη Τσαπατάκη. Στη συνέχεια, ο Αντώνης και οι εκπρόσωποι της εταιρίας DYNAME επισκέφθηκαν το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου παρέδωσαν τα tablet στην ψυχοκοινωνική ομάδα του συλλόγου και οι ίδιοι στα παιδιά που φιλοξενούνται.

Ο κ. Στέργιος Μητούλης, Διευθύνων Σύμβουλος και Founder της DYNAME, δήλωσε: “Είμαστε πραγματικά περήφανοι που μπορούμε να συνεργαστούμε με τον Αντώνη Τσαπατάκη και τον σύλλογο ‘Λάμψη’ για αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία. Η δωρεά αυτή αποτελεί μια μικρή συμβολή από μέρους μας στην υποστήριξη των παιδιών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της υγείας τους.”

«Είμαστε ευγνώμονες στη DYNAME και την KIDDOBOO για αυτήν την πολύτιμη δωρεά», δήλωσε ο κ. Δημήτριος Σανδάλης, Πρόεδρος του συλλόγου Λάμψη. “Ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά σας”.

Η DYNAME και η KIDDOBOO είναι σταθερά προσηλωμένες στην προσφορά βοήθειας και στήριξης. Μέσα από αυτή τη δωρεά, θέλουν να στηρίξουν τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και να τους προσφέρουν ένα μέσο που να συνδυάζει την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση.

#Tags: Sticky