, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

ΔΕΗ: Με κοινή εφαρμογή ηλεκτροκίνησης σε Ελλάδα και Ρουμανία

Σηματοδοτώντας τη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης του Ομίλου ΔΕΗ, η ΔΕΗ blue ανανεώνει και αναβαθμίζει την εφαρμογή της, κάνοντας την εμπειρία της φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων ακόμη πιο εύκολη και ευχάριστη για τους οδηγούς.

Η εφαρμογή ηλεκτροκίνησης, διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android, αλλάζει και μετονομάζεται σε PPC blue, καθώς πλέον είναι κοινή για τους οδηγούς σε Ελλάδα και Ρουμανία. Η ανανεωμένη εφαρμογή PPC blue προσφέρει μια συνολικά αναβαθμισμένη εμπειρία φόρτισης στους χρήστες της, σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Η επανασχεδιασμένη κεντρική οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται ευχάριστα και ξεκούραστα στην εφαρμογή, ενώ η προσθήκη δημοφιλών φίλτρων αναζήτησης, η βελτιωμένη προβολή σημείων φόρτισης και η ένδειξη της προβλεπόμενης ώρας άφιξης διευκολύνουν σημαντικά τη διαδικασία αναζήτησης και εντοπισμού του πλησιέστερου φορτιστή, προσφέροντας και τη δυνατότητα πλοήγησης μέσω των χαρτών του κινητού.

Ακόμα, με την ανανεωμένη εφαρμογή PPC blue, οι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων θα μπορούν πλέον να ελέγχουν με μεγαλύτερη άνεση και ακρίβεια τις φορτίσεις τους, αξιοποιώντας την προβολή χρήσιμων πληροφοριών σχετικά με τη φόρτιση του οχήματός τους, πριν ή μετά τη φόρτιση, καθώς και την ένδειξη της τρέχουσας ταχύτητας φόρτισης σε kWh. Επιπλέον, η ανανεωμένη εφαρμογή PPC blue διαθέτει πλέον τη νέα επιλογή PPC blueDeals, όπου όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε μια σειρά προνομίων, όπως προωθητικές ενέργειες, προγράμματα επιβράβευσης (Recharge/Reward), καθώς και δωρεάν χρηστικές υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης.

Οι οδηγοί μπορούν εύκολα και ξεκούραστα να προγραμματίζουν το επόμενό τους ταξίδι μέσα από την υπηρεσία PPC blueTrips που πλέον διαθέτει και προτεινόμενους προορισμούς ταξιδιών βάσει του μεγαλύτερου δικτύου δημοσίων φορτιστών ΔΕΗ blue στην Ελλάδα και του νέου δικτύου PPC blue στη Ρουμανία.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.