, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Έργο ελληνικοποίησης SAP για την Tarkett Ελλάδας από τη SingularLogic

Η SingularLogic, πιστοποιημένος συνεργάτης της SAP, ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο ελληνικοποίησης της λύσης SAP για την Tarkett Ελλάδας, μέλος του Ομίλου Tarkett, εταιρεία που δραστηριοποιείται σε λύσεις επένδυσης δαπέδων και επιφανειών με εμπειρία 140 ετών και παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση το έργο περιλάμβανε τη μελέτη, την προσαρμογή και την παραμετροποίηση του συστήματος SAP στις απαραίτητες φορολογικές και λογιστικές λειτουργίες, με τη χρήση βέλτιστων πρακτικών, για την πλήρη συμμόρφωσή του με τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας. Το έργο ολοκληρώθηκε έγκαιρα, μέσα στο προσυμφωνημένο χρονικό πλαίσιο.

Σημαντικός παράγοντας επιτυχίας αποτέλεσε η αρμονική συνεργασία των στελεχών και των δύο εταιρειών. Η SingularLogic θα παρέχει συνεχή υποστήριξη στην Tarkett Ελλάδας, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη και απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.