, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Great Place to Work η ΔΕΗ Ανανεώσιμες

Η ΔEΗ Ανανεώσιμες απέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά την πιστοποίηση του Great Place to Work (CERTIFIED by Great Place to Work) έπειτα από αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work Hellas. Η πιστοποίηση βασίζεται κατά κύριο λόγο στην ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση, την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον.

Η δεύτερη αυτή διάκριση έρχεται παράλληλα με την ουσιαστική ενδυνάμωση της εταιρείας, υλοποιώντας τον ευρύτερο μετασχηματισμό του Ομίλου ΔEΗ και επιβεβαιώνοντας ότι η εταιρική ανάπτυξη έρχεται μέσω της σταθερής επένδυσης στο ανθρώπινο δυναμικό. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εδραίωση ενός εργασιακού περιβάλλοντος με κουλτούρα εμπιστοσύνης και δέσμευσης αποτελεί θεμέλιο λίθο της εταιρείας και μετουσιώνει την ανάπτυξή της σε κοινό στόχο των ανθρώπων της, έχοντας κοινό όραμα την επιτυχία μέσω της συνεργασίας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

#Tags: ΔΕΗ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.