, Πέμπτη
23 Μαΐου 2024

search icon search icon

Η Μασούτης επιλέγει την Entersoft ως πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Την προηγμένη λύση «e-Τιμολόγηση μου» της Entersoft επέλεξε η Μασούτης για τον εκσυγχρονισμό της έκδοσης παραστατικών από το σύνολο των 387 καταστημάτων της αλυσίδας.

Η λύση περιλαμβάνει την ηλεκτρονική έκδοση πιστοποιημένων παραστατικών τόσο για τις αποδείξεις λιανικής (B2C) όσο και για την έκδοση τιμολογίων χονδρικής (B2B) αλλά και τιμολογίων προς το Δημόσιο (B2G). Επίσης περιλαμβάνει την αποστολή των παραστατικών προς το MyData και τον πελάτη ή το Δημόσιο και βέβαια την ηλεκτρονική αρχειοθέτησή τους.

Η τεχνογνωσία και οι επενδύσεις της Entersoft για την e-Τιμολόγηση σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της υπηρεσίας στη διακίνηση και αρχειοθέτηση πολύ μεγάλων όγκων παραστατικών αποτέλεσαν σημαντικούς παράγοντες για την επιλογή της εταιρείας. Με την επένδυση αυτή η Μασούτης στοχεύει στη μείωση του λειτουργικού κόστους έκδοσης και αρχειοθέτησης των παραστατικών, στην εναρμόνιση με τις τελευταίες εξελίξεις και στη δυνατότητα μελλοντικών επεκτάσεων στην ψηφιακή εποχή.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.