, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Νέα συνεργασία της Alpha Bank με την Partners Group 

Τη δυνατότητα να τοποθετηθεί η πελατεία του Private Banking της Alpha Bank σε επενδύσεις ιδιωτικών κεφαλαίων θα παρέχει η τράπεζα μέσα από τη νέα συνεργασία της με την Partners Group.

Η νέα συνεργασία της Alpha Bank καθιστά την τράπεζα το πρώτο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στη χώρα που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του να επενδύσουν στη συγκεκριμένη αγορά και συγχρόνως τον πρώτο συνεργάτη διανομής προϊόντων της Partners Group στην Ελλάδα. Έτσι, η Alpha Bank εντάσσεται σε ένα επίλεκτο δίκτυο συνεργατών διανομής που διατηρεί η Partners Group σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η συνεργασία των δύο ομίλων θα επικεντρωθεί στις επενδύσεις ιδιωτικών κεφαλαίων και υποδομών της Partners Group, με ιδιαίτερη έμφαση στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την πολιτική κατ’ αναλογία κατανομής (pro rata allocation policy) που εφαρμόζει η Partners Group, οι πελάτες του Private Banking της Alpha Bank θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις ίδιες επενδύσεις με μεγάλους διεθνείς θεσμικούς επενδυτές.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.