, Σάββατο
22 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Πρόγραμμα δημιουργίας θέσεων εργασίας από Eurobank

Νέα πρωτοβουλία για την ενίσχυση της απασχόλησης στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, που αποβλέπει στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, υλοποιεί η Eurobank. Η διοίκηση της τράπεζας πραγματοποίησε περιοδεία στη Θράκη, υπογραμμίζοντας την αναπτυξιακή και επενδυτική δυναμική σε μια περιοχή με ισχυρά γεωστρατηγικά πλεονεκτήματα.

Αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή των εργασιακών ευκαιριών στην απόφαση νέων ανθρώπων να κάνουν οικογένεια, η Eurobank υλοποιεί πρόγραμμα δημιουργίας θέσεων απασχόλησης στην υπηρεσία EuroPhone Banking της Τράπεζας, το οποίο ξεκίνησε πιλοτικά από τους μόνιμους κατοίκους της ΠΕ Έβρου. Δίνοντας έμφαση στην αντιμετώπιση των δυσκολιών εύρεσης εργασίας ιδιαίτερα σε παραμεθόριες περιοχές της χώρας, όπου εστιάζει η ευρείας κλίμακας πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το Δημογραφικό ΜΠΡΟΣΤΑ για την οικογένεια, η Eurobank υπογραμμίζει τη σημασία της ενίσχυσης της απασχόλησης στη βελτίωση των δημογραφικών δεδομένων, ειδικά στα ακριτικά σύνορα της χώρας. Τους τελευταίους έξι μήνες, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης, έχουν δημιουργηθεί 45 νέες θέσεις εργασίας, κυρίως σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα, για απασχόληση στην υπηρεσία EuroPhone Banking της Τράπεζας. Στα άτομα που απασχολούνται σήμερα μέσω του προγράμματος, εννέα στα δέκα είναι γυναίκες, έξι στα δέκα είναι έως 35 ετών, ενώ τέσσερις στους δέκα είναι έγγαμοι.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.