, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Με διακρίσεις και σημαντικές παρεμβάσεις η συμμετοχή της ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. στην Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίες Περιβάλλοντος VERDE TEC

Εξαιρετικά επιτυχημένη υπήρξε η συμμετοχή του Συλλογικού Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΣΕΔ) ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε., στην 3η Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίες Περιβάλλοντος VERDE TEC η οποία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 18 έως 20 Μαρτίου, στο MEC Παιανίας.

Ειδικότερα, δε, το Εργαστήριο με θέμα: «Δευτερογενή υλικά από την επεξεργασία Αποβλήτων Εκσκαφών Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) – προοπτικές χρήσης στα δημόσια και ιδιωτικά έργα» το οποίο διοργάνωσε η ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε., προσέλκυσε το ενδιαφέρον δεκάδων εκπροσώπων όλων των κλάδων οι οποίοι συμμετείχαν και παρακολούθησαν την Έκθεση.

Παράλληλα, η ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. απέσπασε σημαντική διάκριση καθώς της απονεμήθηκε το Βραβείο Greek Green Awards 2022 στην κατηγορία Επιδόσεων στην Ανακύκλωση, από τον πρόεδρο της κριτικής επιτροπής Δρ. Αδαμάντιο Σκορδίλη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.