, Τετάρτη
29 Νοεμβρίου 2023

Αυτό είναι το φθηνότερο cheeseburger του κόσμου: Μεγάλη αλυσίδα τα προσφέρει με μόλις 1 cent (ΦΩΤΟ+Video)

Για πέντε ημέρες τα cheeseburgers γνωστής αμερικανικής αλυσίδας, που είχε έρθει και στην Ελλάδα, έγιναν ανάρπαστα.

Ήξερες ότι τα cheeseburgers έχουν κι αυτά παγκόσμια ημέρα στην οποία γιορτάζονται; Κι όμως, τα burgers που έχουν εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς σε κάθε μέρος του πλανήτη, γιορτάζονται στις 18 Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο. Έτσι, όλες οι μεγάλες αλυσίδες φαγητού που σέβονται τον εαυτό τους, ανταγωνίζονται κάθε φορά η μία την άλλη για το ποια θα κάνει τη μεγαλύτερη προσφορά.

Φέτος, λοιπόν, τα Wendy’s αποφάσισαν να «χτυπήσουν» τον ανταγωνισμό και να προσφέρουν το αγαπημένο cheeseburger των φανς τους, το Jr. Bacon Cheeseburger με φρέσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι σε τετράγωνο σχήμα (σήμα-κατατεθέν της εταιρείας), καπνιστό μπέικον, τυρί, μαρούλι, ντομάτα και μαγιονέζα με μόλις 1 cent!

Κι επειδή το αφεντικό της αλυσίδας τρελάθηκε, είπε να βάλει αυτή την προσφορά όχι μόνο για μία ημέρα, αλλά για πέντε, από τις 18 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου.

Σίγουρα πρόκειται για μια από τις καλύτερες προσφορές που μπορεί να αγοράσει κανείς με ένα cent.

Tη συγκεκριμένη προσφορά βέβαια μπορεί να τη βρει κάποιος μόνο στις ΗΠΑ και αποκλειστικά στις παραγγελίες που γίνονται μέσω του App ή της ιστοσελίδας της αλυσίδας. Και να φανταστεί κανείς ότι πριν μερικά χρόνια αυτά τα αμερικάνικα φαστφουντάδικα τα είχαμε στη χώρα μας.