, Δευτέρα
27 Μαΐου 2024

search icon search icon

Επίθεση Ιράν σε Ισραήλ: «Μας είχαν προειδοποιήσει ότι επίκειται επίθεση», δηλώνει Ελληνίδα κάτοικος Ιερουσαλήμ (Video)

Δεν σκέφτηκε να εγκαταλείψει το Ισραήλ παρά την επιδείνωση της εμπόλεμης κατάστασης, μετά και την επίθεση του Ιράν εναντίον της ισραηλινής επικράτειας το βράδυ του Σαββάτου (13.04.2024).

«Δε σκέφτηκα ούτε για μια στιγμή να φύγω από το Ισραήλ, τη χώρα μου, ούτε να εγκαταλείψω τα παιδιά μου μετά την επίθεση από το Ιράν», δήλωσε το πρωί της Δευτέρας (15.04.2024) στο Καλημέρα Ελλάδα, η Τζουλιάννα Πεσσάχ.

Η νηπιαγωγός και κάτοικος Ιερουσαλήμ Τζουλιάννα Πεσσάχ, ανέφερε πως ήδη από την περασμένη Πέμπτη το Ιράν ανακοίνωσε ότι μέσα στις επόμενες 48ώρες θα επιτεθεί στο Ισραήλ. «Οι Αρχές μας ζήτησαν να είμαστε σε ετοιμότητα, να προμηθευτούμε ξηρά τροφή και νερό και να είμαστε κοντά στα καταφύγια». Σύμφωνα με την ίδια, την ημέρα πριν την επίθεση, την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο μεχρι το βράδυ, η ζωή κυλούσε φυσιολογικά.

«Σχεδόν σε όλα τα σπίτια υπάρχουν κοντά καταφύγια. Είμαστε σε ετοιμότητα από τις 7 Οκτωβρίου…», συμπλήρωσε και τόνισε ότι «η ζωή επανήλθε χθες στην καθημερινότητά της, στη ρουτίνα της εκτός από τα σχολεία, αλλά σήμερα το πρωί θα ανοίξουν κανονικά. Είναι ενθαρρυντικό ότι επανερχόμαστε στην καθημερινότητα…», καταλήγει.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.