ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Γαλλία: Νάρκωνε τη σύζυγό του κι έφερνε αγνώστους να τη βιάσουν

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
02/09/2024
Διεθνή
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά
0
Γαλλία: Η αστυνομία χρησιμοποιεί Drones για να αποτρέπει επιθέσεις

Περισσότεροι από 80 άνδρες είχαν κακοποιήσει τη γυναίκα σχεδόν 100 φορές με αυτόν τον τρόπο επί χρόνια – Ξεκίνησε η δίκη για τον 71χρονο κακοποιητή.

Ξεκίνησε σήμερα στη Γαλλία η δίκη ενός 71χρονου άνδρα που κατηγορείται πως επί χρόνια νάρκωνε τη σύζυγό του και έφερνε άνδρες για να τη βιάσουν.

Οι αρχές εκτιμούν πως περισσότεροι από 80 άγνωστοι έχουν βιάσει τη γυναίκα και πως η κακοποίηση λάμβανε χώρα επί τουλάχιστον μία δεκαετία. Στο δικαστήριο της Αβινιόν δικάζονται επίσης πενήντα άνδρες που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στην κακοποίηση της γυναίκας.

Η αστυνομία λέει ότι ο 71χρονος Dominique έτριβε χάπια ύπνου και φάρμακα κατά του άγχους και τα ανακάτευε στο βραδινό γεύμα της συζύγου του ή στο κρασί της στο σπίτι τους στο Mazan, κοντά στο Carpentras στην Προβηγκία. Ο πατέρας τριών παιδιών στρατολόγησε άνδρες για να τη βιάσουν και να την κακοποιήσουν σεξουαλικά από ένα διαδικτυακό chatroom, όπου τα μέλη φαντασιωνόταν ότι κάνουν σεξουαλικές πράξεις σε ανθρώπους που δεν συναινούσαν σε αυτό.

Ο δράστης συνελήφθη στις 2 Νοεμβρίου 2020, αφού ένας φύλακας τον συνέλαβε να βιντεοσκοπεί κάτω από φούστες των γυναικών στο τοπικό σούπερ μάρκετ. Η αστυνομία βρήκε ένα αρχείο με την ένδειξη «καταχρήσεις» σε μια μονάδα USB που ήταν συνδεδεμένη στον υπολογιστή του και περιείχε 20.000 εικόνες και ταινίες της γυναίκας του που εκτιμάται ότι βιάστηκε σχεδόν 100 φορές.

Related Post

Τραμπ για Στενά του Ορμούζ: Απειλεί με επιθέσεις κατά οποιουδήποτε σκάφους τοποθετεί νάρκες

Η «απάντηση» των ΗΠΑ στις επιθέσεις των Φρουρών της Επανάστασης – Κατέσχεσαν ακόμα ένα τάνκερ του Ιράν (Photo+video)

Washington Post: Το Πεντάγωνο υπολογίζει έως 6 μήνες για την απομάκρυνση των ναρκών από τα Στενά του Ορμούζ

Η Τουρκία έβαλε τέλος η πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για παιδιά κάτω των 15 ετών

Από τη σύλληψή του «δήλωνε πάντα ένοχος», είπε ο δικηγόρος του, προσθέτοντας ότι είχε πει: «Την έβαλα για ύπνο, την πρόσφερα και τράβηξα βίντεο».

Τα αρχεία υγείας αναφέρουν ότι αγόρασε 450 υπνωτικά χάπια μέσα σε ένα χρόνο.

Οι 50 άνδρες που δικάζονται μαζί του περιλαμβάνουν έναν τοπικό σύμβουλο, νοσοκόμους, έναν δημοσιογράφο, έναν πρώην αστυνομικό, έναν δεσμοφύλακα, έναν στρατιώτη, έναν πυροσβέστη και έναν δημόσιο υπάλληλο, πολλοί από τους οποίους ζούσαν γύρω από το Μαζάν, μια πόλη περίπου 6.000 κατοίκων. Οι άνδρες ήταν ηλικίας από 26 έως 73 ετών τη στιγμή της σύλληψής τους.

Αρκετοί από τους κατηγορούμενους αρνήθηκαν τις κατηγορίες, λέγοντας στην αστυνομία ότι δεν είχαν ιδέα ότι η γυναίκα, την οποία παντρεύτηκε ο Dominique P το 1973, δεν ήταν πρόθυμη σύντροφος και τον κατηγόρησαν ότι τους ξεγέλασε. Οι ντετέκτιβ δεν μπόρεσαν να αναγνωρίσουν και να εντοπίσουν περισσότερους από 30 άλλους άνδρες που καταγράφηκαν σε βίντεο.

Οι ερευνητές είπαν ότι η γυναίκα ήταν συντετριμμένη όταν έμαθε για την κακοποίηση, λέγοντας ότι δεν θυμόταν καθόλου ότι είχε βιαστεί. Είχε ναρκωθεί «σχεδόν σε κώμα», πρόσθεσαν οι ερευνητές.

«Ένα πρωί ξύπνησε πανικόβλητη με νέο κούρεμα χωρίς να καταλαβαίνει πώς ήταν δυνατόν. Πήγε στον κομμωτή της που της είπε ότι είχε πάει την προηγούμενη μέρα στο κομμωτήριο», είπε ο δικηγόρος της, Στεφάν Μπαμπονό.

Ο Μπαμπονό είπε ότι η πελάτισσά του, τώρα διαζευγμένη, πίστευε ότι είχε μια ασθένεια που κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει και συμβουλεύτηκε αρκετούς γιατρούς, πάντα συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, ο οποίος κατηγόρησε για τα συμπτώματά της στην κούραση αφού φρόντιζε τα εγγόνια τους. Τα τρία παιδιά της και άλλοι συγγενείς της υποψιάζονταν ότι έπασχε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Ο Dominique P κατηγορείται επίσης για τον βιασμό και τη δολοφονία μιας 23χρονης κτηματομεσίτριας στο Παρίσι το 1991. Η Σοφί Ναρμ ναρκώθηκε, βιάστηκε και μαχαιρώθηκε στο στήθος. Άλλη κτηματομεσίτρια, ηλικίας 19 ετών, δέχτηκε επίθεση σε παρόμοιες συνθήκες, αλλά διέφυγε αφού αντεπιτέθηκε. Η αστυνομία είπε ότι το DNA που εξήχθη από αίμα στη σκηνή ταίριαζε με το προφίλ του.

Η δίκη στην Αβινιόν αναμένεται να διαρκέσει τέσσερις μήνες. Ο Dominique P, 71 ετών, και οι άλλοι 50 κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 20 ετών εάν καταδικαστούν για βιασμό.

Πηγή Guardian

Share212Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

Τραμπ: Το «μεγάλο κύμα» στον πόλεμο με το Ιράν δεν έχει έρθει ακόμη
Διεθνή

Τραμπ για Στενά του Ορμούζ: Απειλεί με επιθέσεις κατά οποιουδήποτε σκάφους τοποθετεί νάρκες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι διέταξε το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ να «πυροβολήσει και να σκοτώσει όλα...

Αναρτήθηκε από Ελεάνα Ζαμπάρα
23/04/2026
Η «απάντηση» των ΗΠΑ στις επιθέσεις των Φρουρών της Επανάστασης – Κατέσχεσαν ακόμα ένα τάνκερ του Ιράν (Photo+video)
Διεθνή

Η «απάντηση» των ΗΠΑ στις επιθέσεις των Φρουρών της Επανάστασης – Κατέσχεσαν ακόμα ένα τάνκερ του Ιράν (Photo+video)

Οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ, λίγα 24ωρα μετά την κατάσχεση του τάνκερ «M/V Tifani» στην περιοχή του Ινδο-Ειρηνικού έκαναν νέο...

Αναρτήθηκε από Ελεάνα Ζαμπάρα
23/04/2026
Next Post
Νέο πλήγμα σε εμπορικό πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα – Χτυπήθηκε από δυο βλήματα άγνωστου τύπου

Νέο πλήγμα σε εμπορικό πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα - Χτυπήθηκε από δυο βλήματα άγνωστου τύπου

 

Η εταιρεία με την επωνυμία “NK MEDIA GROUP” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).

LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 242122

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa