, Σάββατο
22 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Η απόφαση του βασιλιά Καρόλου που έκανε τον πρίγκιπα Χάρι έξαλλο και να κλαίει

Έξαλλος αλλά και δακρυσμένος για την έξωση από το Frogmore Cottage με απόφαση του βασιλιά Καρόλου ήταν ο πρίγκιπας Χάρι σύμφωνα με τον βασιλικό εμπειρογνώμονα και συγγραφέα Tom Quinn.

Ήταν τον Μάρτιο του 2023, μετά τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι που αποκαλύφθηκε πως ο βασιλιάς Κάρολος ζήτησε από τον δευτερότοκο γιο του και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ να εγκαταλείψουν το Frogmore Cottage.

Μια απόφαση που φαίνεται πως θύμωσε πολύ τον πρίγκιπα Χάρι.

Τον Ιούνιο του 2023, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψαν τα κλειδιά του Frogmore Cottage και τα υπόλοιπα υπάρχοντά τους στάλθηκαν στην Καλιφόρνια.

Μιλώντας στη Mirror, ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας Tom Quinn αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Χάρι ήταν έξαλλος και δακρυσμένος για την έξωση από το Frogmore. Ένιωθε πως ο πατέρας του δεν είχε δικαίωμα να το κάνει και ότι ήταν καθαρά εκδικητικό.

«Ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπορούσε να δει ότι η επιλογή του να σταματήσει ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα σήμαινε αναπόφευκτα να στερηθεί τη βασιλική του κατοικία» σημείωσε ακόμα.

«Ο πρίγκιπας Χάρι το πήρε ως σκληρή απόρριψη – μια οδυνηρή υπενθύμιση όλων όσων ένιωθε όταν ο πατέρας του πάλεψε με τη μητέρα του κατά τη διάρκεια του διαζυγίου τους» εξήγησε ο Tom Quinn.

«Φάνηκε άδικο στον πρίγκιπα Χάρι που νιώθει ότι μετά από όλα όσα έχουν συμβεί θα πρέπει να παίρνει πάντα αυτό που θέλει. Είτε πρόκειται για την ασφάλεια που πληρώνουν οι Βρετανοί φορολογούμενοι είτε για ένα πολυτελές σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο» υπογράμμισε.

«Για πολλούς ο πρίγκιπας Χάρι είναι απλώς ένα φτωχό πλουσιόπαιδο που συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδάκι, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι βλέπει τον εαυτό του ως το αιώνιο θύμα» εξήγησε ο βασιλικός.

Πηγή: NewsIt

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.