, Παρασκευή
02 Δεκεμβρίου 2022

Η Χίλαρι Σουάνκ μιλάει για τα γυρίσματα της νέας σειράς Alaska Daily

   Η Aμερικανίδα ηθοποιός Χίλαρι Σουάνκ (Hilary Swank) αποκάλυψε ότι είναι έγκυος σε δίδυμα και μάλιστα βρίσκεται στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της ενώ παράλληλα είναι σε γυρίσματα, σύμφωνα με το AP.

   «Δεν το λες μέχρι να κλείσεις τις 12 εβδομάδες για έναν συγκεκριμένο λόγο. Μετά όμως όπως μεγαλώνει και χρησιμοποιείς πολύ την τουαλέτα και τρως πολύ…. Οταν επιστρέψω στο πλατό, όλοι θα πουν: «Ω, τώρα εξηγούνται», δήλωσε η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων Τύπου στη Νέα Υόρκη.
 «Την περασμένη εβδομάδα το παντελόνι δεν μου έκανε και έπρεπε να κόψω. Μετά έβαλα ένα σακάκι που δεν είχε καμία σχέση», εξήγησε. «Και μου λένε: «Αυτό είναι εντελώς άσχετο». Τους λέω, «Θα το κάνω να ταιριάξει». Οπότε μου απαντούν: Ως εκτελεστικός παραγωγός, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις αλλά είναι περίεργο». Σκέφτηκα «Θεέ μου, πρέπει να το πω σύντομα»», είπε γελώντας.
  Η Σουάνκ, μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του πέμπτου επεισοδίου της σειράς, «Alaska Daily» του Τόμας ΜακΚάρθι (Tom McCarthy). Υποδύεται μια δυναμική δημοσιογράφο η οποία βρίσκεται στην Αλάσκα για μια σειρά θανάτων ιθαγενών γυναικών.
«Δουλεύουμε 15 ώρες την ημέρα και μια τηλεοπτική σειρά είναι μαραθώνιος. Τώρα είμαι σε θέση να κατανοήσω τι περνούν οι γυναίκες ειδικά στο πρώτο τρίμηνο», δήλωσε η Χίλαρι Σουάνκ.