, Κυριακή
29 Ιανουαρίου 2023

ΗΠΑ: Έψαχνε βοήθεια στο instagram για να ξεφορτωθεί το πτώμα της κοπέλας που σκότωσε

Ένα 16χρονο αγόρι, συνέλαβε η αστυνομία στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ την Παρασκευή, καθώς φέρεται να σκότωσε ένα κορίτσι και να αναζήτησε μέσω Instagram τρόπο για να ξεφορτωθεί το πτώμα της.

Η αστυνομία, ανέφερε, ότι οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από κάποιους γονείς, όταν η κόρη τους είχε μια συνομιλία μέσω βίντεο στο Instagram με έναν γνωστό της 16χρονο, ο οποίος της είπε ότι μόλις είχε σκοτώσει κάποιον.

Βάσει της New York Post, ο 16χρονος ταυτοποιήθηκε ως Joshua Cooper. Στο βίντεο, έδειξε τα πόδια ενός αιμόφυρτου ατόμου, πριν ζητήσει βοήθεια για το πτώμα.

Η αστυνομία, ανέφερε ότι ενημερώθηκε πως ο Cooper ζούσε στο πάρκο του Bensalem και οι αστυνομικοί πήγαν να ελέγξουν το σπίτι του. Καθώς έφταναν οι αστυνομικοί, το ανήλικο αγόρι βγήκε τρέχοντας από το πίσω μέρος του τροχόσπιτου ενώ μέσα στο τροχόσπιτο είδαν μια νεκρή κοπέλα στο μπάνιο με τραύμα από πυροβολισμό.

Οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Cooper και λίγο αργότερα τον συνέλαβαν. Του απήγγειλαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, κατοχή όπλων και παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ