, Κυριακή
16 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Kate Middleton: Ποτέ θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της – H ξεκάθαρη απάντηση εκπροσώπου του παλατιού

φωτο reuters

Η Kate Middleton δεν πρόκειται να επιστρέψει στην εργασία της ή σε καθήκοντα που αφορούν το κοινό σύντομα, σύμφωνα με το παλάτι του Κένσινγκτον.

Σε δήλωσή του στο BBC, εκπρόσωπος του παλατιού μοιράστηκε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας -η οποία ανακοίνωσε τη διάγνωσή της με καρκίνο τον περασμένο Μάρτιο- δεν θα επιστρέψει στην εργασία της μέχρι οι γιατροί της να πουν ότι είναι εντάξει.

«Η πριγκίπισσα δεν αναμένεται να επιστρέψει στην εργασία της μέχρι να το εγκρίνει η ιατρική της ομάδα», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Η είδηση ότι η Kate θα μπορούσε ενδεχομένως να επιστρέψει νωρίτερα, ακούστηκε μετά τη δημοσιοποίηση μιας έκθεσης σχετικά με το έργο της στο Κέντρο για την Προστασία της Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας.

Τον Μάρτιο, ρεπορτάζ της Telegraph έλεγε ότι η πριγκίπισσα εργαζόταν από το σπίτι για την οργάνωση. Τότε, το παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε πως υπήρχαν «συντριπτικά θετικά» αποτελέσματα στη μελέτη που εμπνεύστηκε η Kate από τη συνεργασία της με τον οργανισμό.

Λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα, η Kate μίλησε δημόσια για την απουσία της και μοιράστηκε σε ένα προσωπικό βιντεοσκοπημένο μήνυμα ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και ότι θα αποχωρήσει από τα καθήκοντά της καθώς θα υποβληθεί σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Εν μέσω της μάχης της με την ασθένεια, ο σύζυγός της, πρίγκιπας William, επανήλθε στα βασιλικά του καθήκοντα. Την Τρίτη, 21 Μαΐου, παρευρέθηκε στο Sovereign’s Garden Party στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Παρών ήταν και ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος Γ’, ο οποίος αποκάλυψε τη δική του διάγνωση με καρκίνο νωρίτερα φέτος.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα ο πρίγκιπας William επισκέφθηκε το κοινοτικό νοσοκομείο St Mary’s και ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του.

«Τα πάει πολύ καλά», είπε, απαντώντας σε ερώτηση θαυμαστών τους.

Σημείωσε επίσης πως δεν μπορούσε να παρατείνει το ταξίδι του καθώς η σύζυγός του και τα τρία τους παιδιά – ο πρίγκιπας Τζορτζ, 10 ετών, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 9 ετών, και ο πρίγκιπας Λούη, 6 ετών – δεν θα ήταν ευχαριστημένοι.

«Η οικογένειά μου είναι πολύ αναστατωμένη που είμαι εδώ χωρίς αυτούς. Τα παιδιά μου θα με σκοτώσουν αν δεν επιστρέψω», εξομολογήθηκε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.