08:24, Πέμπτη
11 Αυγούστου 2022

Κοπέλα φτιάχνει τρισδιάστατες φιγούρες με αφρόγαλα (ΦΩΤΟ)

Όλα τα είδη χαριτωμένων χαρακτήρων δημιουργεί από τον αφρό των τρισδιάστατων latte της η Ιάπωνας καλλιτέχνης Ρούνα Κάτο.

Ένας από τους πλέον πρόσφατους που τραβά την προσοχή μας, είναι ένας γεματούλης Slowspoke (ένα είδος Pokémon), ο οποίος έχει ξαπλώσει πάνω σε έναν καπουτσίνο, με μια κοιλίτσα τόσο στρογγυλή που το κουταλάκι μοιάζει να αναπηδά επάνω της.

Η Κάτο, ξεκίνησε ως καλλιτέχνης του latte το 2018, και από τότε έχει δημιουργήσει πάνω από 100.000 καλλιτεχνικά latte. Το αχανές ντοσιέ της υπερηφανεύεται για τόσο διαφορετικούς χαρακτήρες όσο ο Picachu και ο Totoro, ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης και ο Σπάιντερ-Μαν. Η Κάτο δεν προσθέτει απλά και μόνο λίγες «μουτζούρες» στο χρώμα του καφέ και μια ποσότητα αφράτου αφρού στην πραγματικότητα μας ζητά να παίξουμε με τον latte μας. Η δισδιάστατη τέχνη της, είναι ιδιαίτερα ελκυστική και προτρέπει για διασκεδαστική φωτογραφία, αλλά η τρισδιάστατη τέχνη της ζητά σκούντηγμα με το κουταλάκι και πάτημα με το δάχτυλο.

Στον λογαριασμό της στο Instagram ( https://www.instagram.com/runapocket/ ), έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε τη 2D και 3D τέχνη latte της Runa Kato, με χαρακτήρες από το «Animal Crossing», το «Pokémon» και πολλά άλλα anime.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ