ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Μέγκαν και Χάρι: Απαιτούν το βίντεο από το «κυνηγητό» τους

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
20/05/2023
Διεθνή
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά
0
Μέγκαν και Χάρι: Απαιτούν το βίντεο από το «κυνηγητό» τους

Τόσο τα site όσο και τα εξώφυλλα των εφημερίδων συνεχίζουν να απασχολούνται με το «κυνηγητό» των αυτοκινήτων του Χάρι και της Μέγκαν από παπαράτσι, στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Όπως διέρρευσε από το ΤΜΖ, μετά την βράβευση της Μέγκαν στη Νέα Υόρκη την προηγούμενη Τρίτη, ορδές από παπαράτσι κυνήγησαν το αυτοκίνητο τους στους δρόμους της Νέας Υόρκης για δύο ώρες, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο και κοντεύοντας να προκαλέσουν δεκάδες ατυχήματα με όσους βρέθηκαν στο δρόμο τους.

Today's cover: Inside the drama of Prince Harry and Meghan Markle’s NYC paparazzi chase ordeal https://t.co/NpOFIJzo7s pic.twitter.com/AgSfi8JKjJ

— New York Post (@nypost) May 18, 2023

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα βρετανικά tabloid πήραν το δημοσίευμα και πάσχισαν να βρουν όσα στοιχεία μπορούσαν για να «βγάλουν ψεύτες τους Σάσεξ». Πλέον, ο Χάρι και η Μέγκαν συμμετέχουν σε τρεις μεγάλες ομαδικές μηνύσεις, οι οποίες αφορούν, σχεδόν, το σύνολο των βρετανικών tabloid.

Το γεγονός μονοπώλησε σε όλες του τις διαστάσεις, σχεδόν, όλες τις πρωινές εκπομπές στη Μεγάλη Βρετανία ενώ «Daily Mail» και «Sun» έβγαλαν στον αέρα όσους περισσότερους αυτόπτες μάρτυρες μπορούσαν με στόχο να διαψεύσουν τους Σάσεξ. Η «Daily Mirror», δεδομένου ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε ζητήσει συγγνώμη από το ζευγάρι για τις παράνομες πράξεις παρακολούθησής της στο παρελθόν, κράτησε χαμηλούς τόνους.

Από την πλευρά τους τώρα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πιέζουν το φωτογραφικό πρακτορείο «backgrid» -το οποίο ισχυρίζονται ότι ήταν δικοί του οι επιθετικοί παπαράτσι που ακολούθησαν το ζευγάρι το βράδυ της Τρίτης- να τους δώσει όλο το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο για να αποδείξουν πόσο επικίνδυνο ήταν το κυνηγητό.

Related Post

Σιδηροδρομική τραγωδία κοντά στην Ινδονησία – Τουλάχιστον 14 νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Στην Ουάσινγκτον απόψε ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ σε μια δύσκολη παγκόσμια συγκυρία

Ανοίγουμε τα Στενά, λήγετε τον αποκλεισμό των λιμανιών μας, τελειώνει ο πόλεμος προτείνει το Ιράν στον Τραμπ

Ο Τραμπ μετέτρεψε την απόπειρα εναντίον του σε πολιτικό επιχείρημα

Η νομική ομάδα του Χάρι και της Μέγκαν έστειλε επιστολή με την μορφή εξώδικου στο φωτογραφικό πρακτορείο Backgrid, υποστηρίζοντας εν μέρει ότι χρειάζονται το υλικό του πρακτορείου από το «κυνηγητό» για να ενισχύσουν τη δική τους ασφάλεια, σημειώνοντας ότι «Με το παρόν έγγραφο απαιτούμε από το φωτογραφικό πρακτορείο Backgrid να μας παράσχει αμέσως αντίγραφα όλων των φωτογραφιών, βίντεο και/ή ταινιών που τραβήχτηκαν χθες το βράδυ από τους ανεξάρτητους φωτογράφους μετά την αποχώρηση του ζευγαριού από την εκδήλωσή τους και τις επόμενες ώρες”.

#WeLoveYouHarryandMeghan#WeLoveYouGloria
The party will still go on you are SIMPLY THE BEST keep up the good work.🇳🇬🇺🇸🇳🇬🇺🇸🇳🇬🇺🇸🇳🇬🇺🇸🇳🇬🇺🇸🇳🇬🙏 pic.twitter.com/GRA4co7HGL

— : Akwocha.Michaela R (@akwocha) May 17, 2023

Ο δικηγόρος της Backgrid απέρριψε το αίτημα του Sussex, με μια ειρωνικό νότα στην επιστολή του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Στην Αμερική, όπως σίγουρα γνωρίζετε, η ιδιοκτησία ανήκει στον ιδιοκτήτη της: Οι τρίτοι δεν μπορούν απλώς να απαιτούν να τους δοθεί, όπως ίσως μπορούν να κάνουν οι βασιλιάδες. Ίσως θα έπρεπε να καθίσετε κάτω με τον πελάτη σας και να τον ενημερώσετε ότι οι αγγλικοί κανόνες του βασιλικού προνομίου του να απαιτεί από τους πολίτες να παραδώσουν την περιουσία τους στο Στέμμα έχουν απορριφθεί από αυτή τη χώρα εδώ και πολύ καιρό. Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό των ιδρυτών μας».

Η Backgrid αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της ότι είχε 4 φωτογράφους, 3 σε αυτοκίνητα και έναν σε ποδήλατο, προσθέτοντας ότι «δεν είχαν καμία πρόθεση να προκαλέσουν οποιαδήποτε ενόχληση ή βλάβη, καθώς το μόνο εργαλείο τους ήταν οι κάμερες τους».

Προς το παρόν δεν έχει κατατεθεί καμία αγωγή κατά του Backgrid που θα απαιτούσε από την υπηρεσία να παραδώσει έγγραφα. Παρ’ όλα αυτά, η πρώτη κίνηση έχει ήδη γίνει.

Πηγή: protothema.gr

Share214Tweet134Send

Σχετικά Άρθρα

Σιδηροδρομική τραγωδία κοντά στην Ινδονησία – Τουλάχιστον 14 νεκροί και δεκάδες τραυματίες
Διεθνή

Σιδηροδρομική τραγωδία κοντά στην Ινδονησία – Τουλάχιστον 14 νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Σε εξέλιξη παραμένουν οι επιχειρήσεις διάσωσης κοντά στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας, μετά τη σφοδρή σύγκρουση δύο επιβατικών τρένων που στοίχισε...

Αναρτήθηκε από Πάνος Ιωάννου
28/04/2026
Στην Ουάσινγκτον απόψε ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ σε μια δύσκολη παγκόσμια συγκυρία
Διεθνή

Στην Ουάσινγκτον απόψε ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ σε μια δύσκολη παγκόσμια συγκυρία

Σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις διατλαντικές σχέσεις, ο Κάρολος Γ΄ πραγματοποιεί τετραήμερη επίσκεψη στην Ουάσινγκτον, επιδιώκοντας να ενισχύσει τους...

Αναρτήθηκε από Δήμητρα Κατραμάδου
27/04/2026
Next Post
Βρετανία: Στέφθηκε Bασιλιάς ο Κάρολος – Ακολούθησε η Καμίλα

Δέκα σκέψεις για τις ... στέψεις

 

Η εταιρεία με την επωνυμία “NK MEDIA GROUP” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).

LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 242122

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa