, Κυριακή
10 Δεκεμβρίου 2023

Νεαρή ράπερ σκότωσε τον μάνατζέρ της στη μέση του δρόμου – Σοκάρουν τα πλάνα της δολοφονίας (Video)

Για δολοφονία κατηγορείται η ράπερ Key Vhani που έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να πυροβολεί εναντίον του ατζέντης της, σε έναν δρόμο του Μαϊάμι, στις 8 Οκτωβρίου.

Το βίντεο που μετέδωσαν αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης, δείχνουν τη γυναίκα να διαπληκτίζεται με έναν άνδρα έξω από ένα λευκό αυτοκίνητο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα οι δύο τους αρχίζουν να χτυπιούνται με τον μάνατζερ της 27χρονης να βγαίνει από το όχημα και να επιτίθεται και αυτός με τη σειρά του στη ράπερ.

Τότε, η ράπερ βγάζει όπλο από την τσάντα της και αρχίζει να πυροβολεί τον μάνατζέρ της. Με το που ο μάνατζερ πέφτει κάτω από τους πυροβολισμούς, ο άνδρας που αρχικά τσακωνόταν με την τράπερ τράπηκε σε φυγή, παρασύροντας μάλιστα τη γυναίκα ενώ και η ίδια όταν σηκώθηκε, μετά τη σύγκρουση έφυγε από το σημείο, μεταδίδει η Daily Mail.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας η ράπερ υποστήριξε ότι φοβήθηκε λόγω του μεγέθους του θύματος, ο μάνατζέρ της κατέληξε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος, προσθέτοντας ότι τον άκουσε να της λέει «θα σε σκοτώσω με ένα χτύπημα».

Η ίδια δηλώνει αθώα με τους δικηγόρους της να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για «ξεκάθαρη περίπτωση αυτοάμυνας».

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στις 15 Φεβρουαρίου 2024.