01:56, Τρίτη
16 Αυγούστου 2022

Προκαλεί η Τουρκάλα ηθοποιός – «Σειρήνα» του Αιγαίου Τουχτσέ Καζάζ: «Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά»

Η άλλοτε Μις Τουρκία και πρώην σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Σεϊταρίδη, Tuğçe Kazaz, η οποία είχε γίνει γνωστή στο ελληνικό κοινό για την συμμετοχή της στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» του 2005, προχώρησε σε προκλητικές δηλώσεις κατά της χώρας μας.

Η Καζάζ, με δηλώσεις της, προκάλεσε την ελληνική πλευρά,  μιλώντας για τουρκική εισβολή στα ελληνικά νησιά.

Ειδικότερα, εμφανιζόμενη στο τουρκικό διαδικτυακό κανάλι  TVNET,  η Τουχτσέ Καζάζ , τόνισε ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά και αν χρειαστεί οι Τούρκοι να μπουν τα ελληνικά νησιά.

«Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη. Πιστεύω ότι η Τουρκία είναι μια δύναμη που έχει μία σωστή θέση στον κόσμο σήμερα και έχει κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ολόκληρο το σύστημα της Τουρκίας έχει προετοιμαστεί ανάλογα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά ‘για κάποιο λόγο’ ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά», συμπλήρωσε.