07:34, Κυριακή
03 Ιουλίου 2022

Ρωσία: Ποιος είναι ο μυστηριώδης άνδρας που συνομιλεί ο Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία

Σύμφωνα με αναφορές, ο 36χρονος είναι ο επικεφαλής τμήματος της ρωσικής προεδρικής διοίκησης, Ντμίτρι Κοβάλεφ – Τα σενάρια για την διαδοχή του Πούτιν δίνουν και παίρνουν καθώς οργιάζουν οι φήμες ότι πάσχει από διάφορες νόσους

Τις φήμες ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν προετοιμάζει την διάδοχη κατάσταση στο Κρεμλίνο πυροδότησε ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και τον απεικονίζει να συνομιλεί μ’ έναν άγνωστο άνδρα επί αρκετά λεπτά.

Ο Ρώσος πρόεδρος άκουγε με ιδιαίτερη προσοχή τον άγνωστο άνδρα. Όπως αναφέρει το περιοδικό «Newsweek», στη στρατιωτική παρέλαση για την «Ημέρα της Νίκης» στην Κόκκινη Πλατεία στις 9 Μαΐου, ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου συνομιλούσε μ’ έναν άνδρα στη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης δείχνοντας να λαμβάνει σοβαρά τα όσα του έλεγε.

Το σχετικό βίντεο με τη συνομιλία των δύο ανδρών ανέβασε στο Twitter o Oυκρανός οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων, Ιγκόρ Σούσκο, και έχει ήδη πάνω από 45 χιλιάδες προβολές, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Newsweek». Ο Ιγκόρ Σούσκο υποστηρίζει ότι ο άνδρας αυτός είναι πιθανότατα ο Ντμίτρι Κοβάλεφ.

Πηγή: protothema.gr

#Tags: Ρωσία