, Τρίτη
28 Νοεμβρίου 2023

Σόφι Τέρνερ: Μηνύει τον Τζο Τζόνας – Tου ζητά να επιστρέψει τα παιδιά τους στην Αγγλία

Σόφι Τέρνερ και Τζο Τζόνας χώρισαν και όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για ένα «βελούδινο» διαζύγιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του NBC News, η ηθοποιός μήνυσε τον πρώην πλέον σύζυγό της, λίγο μετά την υποβολή αίτησης του διαζυγίου τους από τον ίδιο.

Ο λόγος, δεν είναι άλλος από το γεγονός, ότι ο τραγουδιστής κρατά τα παιδιά τους στη Νέα Υόρκη και τον καλέι να τα επιστρέψει πίσω στο σπίτι τους στην Αγγλία.

Όπως αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα, που κατατέθηκαν την Πέμπτη στη νότια περιφέρεια της Νέας Υόρκης, τα παιδιά του ζευγαριού «κρατούνται παράνομα στη Νέα Υόρκη από τις 20 Σεπτεμβρίου».

Η Τέρνερ ισχυρίζεται ότι η ίδια και ο Τζόνας συμφώνησαν τα Χριστούγεννα του 2022, ότι θα δημιουργούσαν ένα μόνιμο σπίτι για τα παιδιά τους στην Αγγλία και μάλιστα είχαν αρχίσει να ψάχνουν σχολεία εκεί, για τη μεγαλύτερη κόρη τους, Γουίλα.

Το πρώην πλέον ζευγάρι βρήκε τελικά το τέλειο σπίτι στην ύπαιθρο, γι’ αυτό και έθεσαν προς πώληση την έπαυλη στο Μαϊάμι και έπειτα, ξεκίνησαν ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο ενοικίασης με σχέδια αγοράς του ακινήτου.

Μετακόμισαν επίσημα από το Μαϊάμι στην Αγγλία στις 10 Απριλίου 2023.

Με την αγωγή της, η ηθοποιός του «Game of Thrones» προσπαθεί να εξασφαλίσει «την άμεση επιστροφή των παιδιών που απομακρύνθηκαν ή κρατήθηκαν παράνομα» όπως αναφέρεται στη μήνυση.